Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás, turizmus képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás, turizmus - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Vendéglátás, turizmus
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aktuális időjárás

Aktuális időjárás

Magyarország időjárása a METEOPROG hírportálon, előrejelzési térképek, meteogrammok, táblázatok segítségével van megadva, több mint 15000 városra, többek között 174 Magyarországi városra, különböző modellek segítségével meghatározva azt. Számítógépes modellezés az Ukrajnai ökológiai és vízügyi központban (UÖVK történik, melynek szakemberei a Csernobili katasztrófa óta nagyméretű projekteken dolgoznak a környezet matematikai modellezésén az EU, USA és Oroszország vezető tudományos központjaival együttműködve.

Bezerédi Gyöngye Lakópark

Bezerédi Gyöngye Lakópark

Cégünk a Will-System Zrt, és a Will- Szisztem Kft., tulajdonosai az építőiparban kiváló gyakorlattal rendelkeznek, melyet a több éves munkájuk során szereztek. Az elmúlt időszakban az építőipar minden területén tevékenykedtünk. Építettünk, felújítottunk családi házakat, nyaralókat, középületek és nagyobb bevásárló központok kivitelezésében is részt vettünk. Eddig Dunaharasztiban a Bezerédi lakóparkban 192 lakást értékesítettünk. A munkánk során saját munkaerővel, illetve régi, 8-9éve, és sokszor kipróbált alvállalkozókkal szoros együttműködésben, a munkafázisokat összehangolva, állunk vásárlóink rendelkezésére.

Camino Panzió

Camino Panzió

Szeretettel várjuk a Caminó panzióban mediterrán stílusú, jellegzetes családias, csendes vendégházunkban. Budapesttől 18 Km re, az M0 ás mellett, rendkívül könnyen megközelíthető az M1, M5, M0 és M7-es autópályán. A környéken 15 perc elérhetőségen belül vannak népszerű vendéglátóhelyek, remek magyaros konyhával, híres fürdőhely, nyári strand, vízisí és jetskí pálya a vizisportok szerelmeseinek.

Dunaharaszti szállás ajánlatkérés

Dunaharaszti szállás ajánlatkérés

Dunaharaszti szállását keresse a SzállásKérés.hu belföldi szálláskereső és szállás ajánlatkérő portálon. Nálunk minden szálláshely részletes adatlappal, korlátlan mennyiségű fényképpel, hosszú bemutatkozó szöveggel, pontos térképes adatokkal jelenik meg. Keresse szállását portálunkon, a kiválasztott szállásoktól pedig kérjen közvetlenül szállásajánlatot!

Dunaharaszti szállások

Dunaharaszti szállások

Online szállásfoglalás Dunaharasztin kedvezményes akciós árakon és Magyarország egész területén, vagy egyre több külföldi országban! Használja szálláskereső rendszerünket, és válasszon több száz wellness hotel, szálloda, panzió, apartman és egyéb olcsó szálláshely közül, ahol akár üdülési csekk -el is fizethet.

Dunaharaszti Vendégváró

Dunaharaszti Vendégváró

A település egykor fontos folyami átkelőhely volt: a Duna-Tisza közén délről érkező út két helyen, Dunaharasztinál és Budapestnél lépte át a Dunát. A terület a XX. század fordulójától kedvelt üdülőhely. Az ősi település egy jelentős nagyságú, Duna-ágak által határolt és védett szigeten feküdt. Fontos szerepet játszott a római korban is: az átkelőhelyet védő római erőd maradványairól a középkori utazók sorra megemlékeztek. Korán megtelepedtek itt a honfoglaló magyarok is, amelyet egy a X-XI. századból származó köznépi temető leletei bizonyít.

Ila Apartman

Ila Apartman

2008 májusában nyitottuk meg a családi hangulatú 'ILA' apartmant. Tágas szobák, konyha, fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.Kellemes időtöltésre és kényelmes szállásra vágyók itt megtalálják. Egész évben folyamatosan nyitva tartunk.

Tuti menü