Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók, szolgáltatások képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók, szolgáltatások - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Szolgáltatók, szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 90 db
4 Pro Kft.

4 Pro Kft.

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy a logójával ellátott eszköz hosszan fogja őt reklámozni. Termékskálánk mára a ruházat és a ruházati kiegészítők széles vertikuma mellet mintegy 3500-féle emblémázható kiegészítőt, valamint számos egyedi és egyben saját gyártású terméket tartalmaz.

ÁCS-I Autós Kft.

ÁCS-I Autós Kft.

Cégünk 1988 óta van jelen az autósszakmában. Tevékenységünket gépi autómosással kezdtük, majd ezzel párhuzamosan folyamatosan fejlődött az autóalkatrész és kenőanyag kereskedelem is. Jelenleg 13 munkatárssal, 2 telephelyen, Dömsödön és Dunaharasztiban várjuk régi és új Ügyfeleinket. Fő profilunk tehát az autóalkatrész kereskedelem (teher- és személyautó) kiegészítve kenőanyag és akkumulátorforgalmazással.

Adóreform Kft.

Adóreform Kft.

Fő szolgáltatásunk elsősorban számviteli szolgáltatás , bér és TB ügyintézés, melyet általában folyamatos szerződés alapján látunk el. Eseti jelleggel az év végi adóbevallások és eseti adótanács iránt felmerülő igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Alarm & Automatic System Kft.

Alarm & Automatic System Kft.

A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát. Egy precízen legyártott garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is. A biztonságos garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. A garázskapuk alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is. Egy ilyen garázskaput biztonságosan használhat és megbízhatóan működik télen - nyáron. Fontos, hogy a garázskapu könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen. A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörőknek.

Állások Dunaharasztin - Careerjet

Állások Dunaharasztin - Careerjet

A Careerjet egy keresőmotor, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a felhasználó az interneten meghirdetett állásajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon. A világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék. Az állásajánlatokat azonban nem a Careerjet hirdeti meg, azaz Önt a hirdetést eredetileg megjelentető weboldalra irányítjuk át. Így a Careerjet alapvetően a hirdetők weboldalának látogatottságát növeli. A Careerjet álláskereső portál több mint 90 országban működik 28 különböző nyelvre lefordított független webfelületen.

Állásportál - Több tízezer állás

Állásportál - Több tízezer állás

Elindult az egyik legjobban kereshető Állásgyűjtő oldal több tízezer állással ÁllásPortál néven. A munkaügyi szakmai tartalmáról ismert HR portál elindította állásgyűjtő oldalát, hogy a szakmunkástól a kutatókig, az álláskeresők nagyobb eséllyel találják meg álmaik állását. Hogy hol találsz állást? Hát az ÁllásPortál oldalán. Az oldal folyamatosan frissülő álláslehetőségei közül válogathatsz. 2017. augusztusában már közel 25 ezer állás érhető el az ÁllásPortál oldalán. Nézz be és válogass kedvedre.

Auto+Help Centrum

Auto+Help Centrum

2007-ben kezdtük meg az AUTO-HELP CENTRUM műszaki vizsgacentrum hálózat szervezését. A cégnév tükrözi a szakértői megjelenést, a gyors és segítőkész kiszolgálást, valamint a kedvező árakat. Nem kötődünk multinacionális pénzügyi vagy befektető csoporthoz, fejlesztéseinket, stratégiai beszállítókkal kialakított jól működő, tartós együttműködésekre építettük.

Autotarg 2000 Bt.

Autotarg 2000 Bt.

Cégünk 1997. óta működik. Telephelyeink; Dunaharaszti, Klauzál u.10. és Kiskőrös, ahol kihelyezett szervizünk működik. Folyamatosan bővülő cégünk minden típusú targoncát javít és szervizel. Szakképzett szerelőink járják az országot és felszerelt műhelykocsikkal állnak partnereink rendelkezésére. Ha igény van rá szervizünk hétvégén is dolgozik. Javítási és karbantartási szerződéssel állunk partnereink rendelkezésére. Azok a partnerek akik ezt igénybe veszik a karbantartási szerződéssel megelőzhetik az emelőgépek teljes üzemképtelenségét. Javítási szerződéssel rendelkező partnereinknél a lehető leghamarabb elkezdjük a javítást. Természetesen azok a partnereink akik ezt a szolgáltatást nem kérik azoknak is rendelkezésére állunk.

Babakellék kölcsönző

Babakellék kölcsönző

Kézi mellszívó készülék bérlése. A szilikon membrán 100%-osan megbízható vákuumot képez, a tejleadást serkentő masszázspárna pedig természetesen utánozza a csecsemő szopását, így gyors tejleadást biztosít - csendesen, kényelmesen és gyengéden. A mellszívó összeszerelése egyszerű, használata diszkrét és minden tartozéka mosogatógépben tisztítható. A kézi mellszívó segítségével hosszabb ideig szoptathat. Lefejheti és tárolhatja az anyatejet...

Hirdetés
Beck és Ts. Bt.

Beck és Ts. Bt.

Tisztelt Leendő Megrendelőink ! Cégünk a Magyarországi PB gáz ,Targoncagáz és Iparigáz felhasználóinak teljes vertikumát szolgálja ki. Kezdve az egypalackos felhasználótól a heti rendszerességgel túrajáratban kiszolgált Multi megrendelőkig. Hogy mindenkinek a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani, három csomag ajánlatot kínálunk leendő megrendelőinknek.

Beépített szépség

Beépített szépség

Vannak olyan bútormechanikai elemek, (fiókgörgők, felnyílóollók, stb.) amelyek, precíz működése miatt elengedhetetlen, hogy ismert márkák, bejáratott nevek, nagymúltú cégek, gyártmányai legyenek. Ezekből mi sem engedünk, viszont van számos termék, ahol éppen ezzel visszaélve az elismert nevet szerzett gyártó, már a tisztes haszon mellett a márkanevet fizetteti meg a vásárlóval. Ez már túlzás. Érdemes törekedni arra, hogy a jó minőségű, közepes árkategóriájú termékeket válasszuk. Mi is folyamatosan ezeket keressük, segítve Önnek a döntésben.

Big House Kft.

Big House Kft.

A Big Hause Kft az ESI Csoport tagjaként pár éves szakmai múlttal rendelkezik, létesítmény karbantartás, üzemeltetés és szakmai tanácsadás terén. Dolgozóink számára az idegen nyelvű közeg sem akadály feladataink ellátásában. Tudjuk, hogy a már működő vállalatoknak a személyi költségek mellett az üzemeltetési költségek jelentik a legjelentősebb kiadásokat. Az általunk kínált szolgáltatások segítik egy létesítmény egyszerű és sokoldalú üzemeltetését. Az ESI csoporton belüli kapcsolatunk, mely előzetes rálátással bír az épület kivitelezésre, figyelembe véve a használók speciális igényeit, lehetőséget ad számunkra a precíz és rugalmas munkavégzésekre. A HUFMA tagjaként a célunk a létesítmény gazdálkodás közelítése a Nemzetközi szabályokhoz. Egységes és átfogó kép kialakítása megrendelőinkben a létesítménygazdálkodás teljes területén.

Bobcat Gépi fölmunka

Bobcat Gépi fölmunka

Több éves szakmai tapasztalattal, igény esetén referenciákkal vállalok minden- fajta gépi földmunkát Bobcat S175-ös homlokrakodó gépemmel és a hozzá tartozó adapterekkel, korrekt áron, gyorsan, pontosan, referenciákkal. Szeretne megrendelni egy munkát félreértések és viták nélkül, ahogyan Ön megálmodta? Az építőiparra jellemző, hogy a cégek egymás árai alá vállalnak, csak azért, hogy megkapjanak egy munkát, ezért akár egyre rosszabb személyzettel, vagy elavult gépekkel kénytelenek dolgozni. A lényeg a megrendelés megszerzése, a 'fekete leves' majd a munka során/végeztével jön! Nem állítom, hogy áraim verhetetlenek! Ha fontos Önnek a megbízhatóság, pon- tosság és korrektség akkor biztos lehet abban, hogy ár/érték (minőség) viszonyla- tában a munka végeztével sem fog csalódni!

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Burkoló munkák, csempézés, burkolás

Itt szokták megemlíteni, hogy milyen régóta dolgozom a szakmában, milyen tanulmányokat folytattam, a múlt nagyobb szakmai fordulópontjait. Azonban ezeket a sablonokat követve Ön kedves olvasóm, az elvégzendő munka minőségére, precizitására aligha tudna következtetni! Hiszen tanulhatja az ember komoly mesterektől a szakmát, ha nem képes konvertálni, magába szívni, sőt tovább fejleszteni tanulmányait. Bizony hiába minden szakmai múlt, ha egy hibás életmód, mint például az alkohol hatása tönkre teszi a kreativitást az alkotó készséget. Ám szívvel s lélekkel és társuló szakmai hozzáértéssel, életre lehet kelteni azt a burkoló anyagot, amit Ön életterének díszítésére választott hosszú évekre.

Chrisantha Bt.

Chrisantha Bt.

Társaságunk 2000-ben kezdte meg tevékenységét: pénzügyi és számviteli szolgáltatással, valamint fordítással foglalkozunk több évtizedes tapasztalattal. Precíz, megbízható munkatársakat keres? Hívjon minket, építsen ránk bizalommal.

CopyCentral Irodatechnikai Kft.

CopyCentral Irodatechnikai Kft.

A mai rohanó világunkban már nem számít különlegesnek az olyan vállalkozás, amely megköveteli a sokszorosítási, nyomtatási minőség kiválóságát. A kiváló minőség mellett nem utolsó szempont, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő, az irodai munka minden fázisát segítő berendezéseket. A kiváló minőség mellett minél alacsonyabb, takarékosabb üzemeltetési költség kísérje a sokszorosítási munkálatokat. Induló vállalkozásoknál sok kérdés felmerül, hogy milyen irodai berendezésre is lenne szükség. Milyen számítógép, milyen terhelhetőségű másológép, nyomtató, Internet elérés stb. kellene az irodai feladatok egyszerű végrehajtásához. Melyek a hosszú távú gazdaságos alkalmazások, megoldások. Felmérjük, és közösen kialakítjuk irodája arculatát, tanáccsal látjuk el, hogy melyek azok a berendezések, amelyek nélkülözhetetlenek irodája számára, figyelembe véve anyagi kondícióját.

Csekey Kert

Csekey Kert

Csekey György kertépítő vagyok. Kerttervezéssel, kertépítéssel - rendszeres ápolással , gyepfelületek felújításával, tereprendezéssel - talaj cserével , gyepfelületek kialakításával , dísznövénytervvel - dísznövény telepítéssel, automata öntözőrendszerek telepítésével, sziklakertek építésével, kerti tavak kialakításával, díszburkolatok lerakásával, kerti világítással, veszélyes fák lebontásával, koronaalakítással 1990 óta foglalkozom. 21 éves gyakorlatommal arra törekszem, hogy megrendelőim számára teljes körű kertészeti szolgáltatást nyújtsak. Fő tevékenységi területem Budapest és Pest megye. Munkáimra, - szakszerű ápolás mellett - 1 éves általános garanciát vállalok.

Tuti menü