Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépség, életmód képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Szépség, életmód - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Szépség, életmód
Keresés
Találatok száma - 18 db
Adamcsik Nóra

Adamcsik Nóra

Bár mindent szívesen megépítek,az igazi kedvencem az extra vagány hosszú körmök!!! Minél színesebb,mintásabb annál jobban élvezem a'munkát'!! Fontosnak tartom hogy 'haladjunk a korral'ezért próbálok minél több továbbképzésen részt venni!Várom minden kedves érdeklődő hívását!!! Pedikűrt és lábköröm díszítést is vállalok!!! Nálam egy szalonköröm elkészítési ideje 2 és fél 3 óra,nem csapom össze a munkámat 1 óra alatt,de a türelmedért cserébe mindent megteszek azért hogy tartós (4-5 hét)és szép körmökkel távozz!!

BioTech USA Fitness Shop

BioTech USA Fitness Shop

Mi a BioTech USA-nál világszerte segítjük a hivatásos sportolókat, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak, nagyobb izmokat építsenek és egészségesebb életet éljenek. A sportkiegészítők kutatásában és fejlesztésében eltöltött sok évnek köszönhetően büszkén mondhatjuk el, hogy a profi sportolók világszerte több mint 44 országban minket választanak első helyen. Egy Olimpiára vagy világbajnokságra való felkészülésben a megfelelő táplálkozásnak rendkívül nagy szerepe van. Vásárlóink tudják, hogy a profi sport világában a hatékony táplálék-kiegészítés nem lehetőség, hanem követelmény. A BioTech USA biztosítja a szükséges pluszt, ami az ellenfelek legyőzéséhez kell.

Boldog Beatrix - Aerobik oktató

Boldog Beatrix - Aerobik oktató

Boldog Beatrix vagyok. Ne ijedj meg, itt most nem egy hosszas szakmai múlt részletezése következik... ... inkább elmondom, hogy hogyan kerültem kapcsolatba a sporttal. Húsz éves koromban jutottam el arra a pontra, hogy le akartam fogyni néhány kilót. Azt gondoltam, a fogyókúra mellett a mozgás is segíthet. Így hát belevetettem magam az aerobic-ba, amit nagyon megszerettem és elképesztő lelkesedéssel csináltam is. Aztán férjhez mentem, jöttek a gyerekek - szám szerint három - és elmaradt a mozgás. Helyette jöttek a kilók.

Fitness Pont

Fitness Pont

Újonnan nyitott Fitness Pont Dunaharasztin a Kék Duna üzletházban, Hév állomástól 1 percre, a Volánbusz megállóval szemben. Várlak szeretettel, ha nem érsz ide zárásig hívj fel vagy írj egy SMS-t 06-20-955-7871 számon és leszállítom neked a terméked ingyenesen.

Harmónia Oázis

Harmónia Oázis

A hitelesség számomra nagyon fontos. A munkámhoz, a folyamatos fejlődéshez szükséges szakmai továbbképzéseken folyamatosan részt veszek. A kozmetikai kezelések során kiemelt hangsúlyt fektetek a probléma gyökerének a megoldására, mert ellenkező esetben a kezelések csak 'felületesek' és tüneti kezelések. Előzetes állapotfelmérés/kezelési terv mindenki számára egy lehetőség, és ez ingyenes! Az árlistában mindig komplett árakat találsz, nincsenek rejtett tételek. Miután a filozófiám az 'egyszerre-csak-egy-vendég' így mindenki számára biztosított a nyugalom, az intimitás. A kellemes illat, halk zene, gyertyafény, mind-mind vendégeim kényelmét szolgálja.

Heli Szolársziget

Heli Szolársziget

Különösen a mai stresszes, rohanó mindennapokban a rendezett megjelenés és a finoman lebarnult bőr a kívánatos ideált testesíti meg. De a szolárium több mint egy egyszerű barnító berendezés. Szükségünk van a napra, legyen az természetes, vagy mesterséges, mivel élettanilag pozitív hatással bír szervezetünkre, idegeinkre, bőrünkre, vérünkre és csontszerkezetünk alakulására.

Jázmin Kozmetika

Jázmin Kozmetika

Szeretettel köszöntöm a már meglévő Vendégeimet és akik még nem ismernek, engedjék meg, hogy bemutatkozzak és ajánljam számukra szolgáltatásaimat. Hajdu Andrea kozmetikus vagyok, Dunaharasztiban dolgozom. Igyekszem vendégeim számára magas színvonalon, csak természetes növényi hatóanyagokat tartalmazó, jó minőségű készítményeket használva, alacsony, mindenki számára elérhető áron nyújtani szolgáltatásaimat.

Kati műkörmös

Kati műkörmös

Gyöngyösi Katalin vagyok 2008 óta kéz és lábápoló műkörömépítő. Kérlek tekintsd meg a honlapomat, az árlistákat és a fotógalériát. Ha tetszik amit ott látsz, akkor jelentkezz be hozzám az elérhetőségeim egyikén.

Kati-szalon

Kati-szalon

Fogyás, alakformálás koplalás nélkül. Nem kell kés alá feküdni, és nem kell sanyargató koplalásba kezdenie. Válassza az ultrahangos alakformálást. Ma már létezik olyan módszer, amely hatékony és tartós megoldást nyújt a makacs testsúly felesleg ellen, mert a zsírsejtek számát is csökkenti, nem csak a térfogatát.

Hirdetés
Magnólia Stúdió

Magnólia Stúdió

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék. 10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! Hogyan lehetséges ez? A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan ellen tart. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

MalawiSun

MalawiSun

Egy hely, ahol feltöltődhetünk, szépülhetünk. Egészséges, szép barna bőr, miközben alakunk formálódik. Ez csak egy a sok újdonság között... Különleges UV mentes barnulás, természetes hatóanyagokkal, így bőrünk nemcsak a barnulás napján tündököl.

Metamorfózis művek

Metamorfózis művek

Kovács Krisztina kozmetikus szakoktató vagyok, immár 17 éve a szakmában tevékenykedem. Célom, hogy minél minőségibb, korszerűbb, színvonalasabb szolgáltatást nyújtsak a lehető legtisztább természetes anyagokkal, elérhető áron, mindezt családias környezetben. Tudásomat számtalan helyen bővítettem, próbáltam minél jobban megismerni a szakma fortélyait. A rengeteg ismeret mellet azonban a legfontosabbnak azt tartom, hogy szeretem az embereket, és szeretek velük foglalkozni! Szerencsésnek mondhatom magam, mert találtam két hasonló mentalitású szakembert, akikkel ebben a szellemben végezzük munkánkat.

Műkörmös tudakozó

Műkörmös tudakozó

Dunaharasztiban műkörmöst, szépségszalont keres? A műkörmös tudakozó oldalán biztosan megtalálja aki Önnek megfelel. Műkörmös vagy esetleg szépségszalon tulajdonos Dunaharaszti városában, ingyenes regisztráció és megjelenésen túl több ingyenes szolgáltatással mutathatja be vállalkozását a leendő vendégei számára.

Oriental Thai Massage

Oriental Thai Massage

A thai masszázsfajták alapvetően két szempont szerint csoportosíthatók: vagy a testre, vagy az energiarendszerre összpontosítanak, a komplex változatok pedig mindkettő masszázsfajta elveit alkalmazzák. A testet célzó thai masszázsterápiák az izmok átmozgatásával, gyúrásával, a mélyebben fekvő szövetek nyomásával érik el lazító hatásukat. Ilyen masszázsterápiák esetében elsődleges a feszültség, a görcsök és letapadások oldása és a keringés javítása. Az európában meghonosodott technikák és masszázsterápiák első sorban ezt a célt szolgálják.

Pierrot szépségstúdió

Pierrot szépségstúdió

A frizura változtatása a legszembetűnőbb egy ember életében. 2005-ben kezdtem megismerni mélyebbről a szakma rejtelmeit, mesterem (Szécsényi István) lehetővé tette, hogy országszerte különböző versenyeken elinduljak. Sok energiát fektettem be a legújabb kontyok formázásába. Eközben volt lehetőségem megtanulni a póthaj készítését és alkalmazását is. Bemutatókra járok, ahol láthatom a legfrissebb trendet vágási technikákat.

Speedbody

Speedbody

Az EMS (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) edzés alkalmával az izmokat kis erősségű váltóárammal ingereljük, melynek során az izmok kontrakcióba jönnek (összehúzódnak) majd ellazulnak. Az eljárás rendkívül hatékony, mivel egyszerre dolgoztatja meg a test 8 főbb izomcsoportját anélkül, hogy az ízületeket megterhelnénk. A Speedbody módszer tréning hasonlít a súlyzós, ellenállással szemben végzett gyakorlatokhoz, ám annál sokkal biztonságosabb, gyorsabb és hatékonyabb, emiatt egyaránt használják a prevencióban, rehabilitációban, élsportban valamint a mindennapi edzésekben. Rendszeres használatával olyan teljesítményt érhetünk el, amit máskülönben csak sokévnyi megfeszített munkával tudnánk megtenni.

Szantál Portál

Szantál Portál

Furcsa teremtmény az ember! Ritkán éri be azzal, amije van. Te vajon teljesen elégedett ember vagy? Nos ha igen, gratulálok. Úgy tűnik, Te már nem vágysz új élményekre, nincs benned tettvágy az ismeretlen felé. Vagy mégis? Lehet, hogy sokszor elégedetlenkedsz? A világ sehogy sem akar hozzád idomulni, bárhogy toporzékolsz is? Nos, engedd meg, hogy segítsek egy kicsit!

Tuti menü