Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítástechnika, weboldal, internet képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Számítástechnika, weboldal, internet - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Számítástechnika, weboldal, internet
Keresés
Találatok száma - 11 db
EU-R-T Kft.

EU-R-T Kft.

Az Informatikai, Információs és Irodai Technológiákban, és NYOMDAIPARBAN szolgáltatásban tud Önnek segítséget nyújtani Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy jól működő cég ne a XXI. század technikai vívmányait hívja segítségül mindennapi munkája során. Nincs is annál kellemetlenebb dolog, amikor a legsürgetőbb munka közben a számítógép 'lefagy', vagy a fénymásoló egyszerűen megadja magát, kifogy a toner, elfogy a papír, de a sokszorosított példányoknak már a partner, de legalább is a főnök asztalán kellene lennie. Nagyon jó szolgálatot tehet ilyenkor egy megfelelő szakember, akinek csak percek kérdése a hiba elhárítása, vagy egy beszállító, akit azonnal igénybe lehet venni. Kutatások bizonyítják, hogy az információ lett a siker legfontosabb kulcstényezője, s ennek gyors és hatékony kezelésében a számítás- és irodatechnikának korrekt és megbízható segédeszköznek kell lennie, hogy segítse Ön és cége működését.

FCS Group Kft.

FCS Group Kft.

Köszöntjük az FCS Internetes áruházában. Webáruházunkban minden termék Magyarországon érvényesíthető garanciával és engedéllyel rendelkezik. Szervizrészlegünk évek óta foglalkozik számítógépek javításával, így a felhalmozott tapasztalatunknak köszönhetően a hibajavítást átlagosan 1-2 nap alatt elvégezzük a hiba jellegétől függően.

Flynet Internet

Flynet Internet

Internet szolgáltatásunkat 2005 februárban indítottuk el. Azóta töretlenül növekszik az előfizetőink száma. Mindig fontos szempontok voltak a nagyon kedvező árak, a stabil működés, a megfelelő ügyfélszolgáltat és a gyors hibaelhárítás. Számunkra az ügyfél a legfontosabb, igyekszünk minden Internetes problémát megoldani, még abban az esetben is, ha ez nem kapcsolódik a szolgáltatásunkhoz. Úgy gondoljuk, nem az a fontos, hogy a kábelünk végén legyen kapcsolat, hanem, hogy a felhasználó tudja azt használni a számítógépén. Ezekkel a gondolatokkal igyekszünk megfelelni két kulcsszavunknak: Minőség és bizalom! Szolgáltatási területeink jelenleg Alsónémedi teljes területe, Dunaharaszti, Soroksár, Taksony, Dunavarsány, Csepel déli régió

Fókusz Computer

Fókusz Computer

1999 szeptemberében létrehoztuk második üzletünket Dunaharasztiban, s így már két üzletben tudtunk a rendelkezésére állni ügyfeleinknek. Az évek során az igényeket felmérve folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat. Lehetővé tettük az internet előfizetés megkötését mindkét üzletünkben. Megoldottuk a gyors és hatékony hitelügyintézést ügyfeleink számára. Sikerült költségkímélő megoldást találni azoknak a cégeknek, akiknek létfontosságú adataik sérültek meg vagy vesztek el merevlemezükről. Ma már lehetőséget kínálunk arra, hogy sérült adatait profi szakemberek, korszerű körülmények között állítsák vissza mérsékelt áron.

Globe Print Kft.

Globe Print Kft.

Cégünk egyik fő tevékenységi köre és fő szakterülete különféle weboldalak készítése és üzemeltetése. Immáron több mint száz weboldal készítettünk megrendelőink számára, minden esetben határidőre, maradéktalanul teljesítve a megrendelői igényeket, legtöbbször felülmúlva azokat. Az évek folyamán rengeteg tapasztalatot szereztünk, tudjuk mi kell egy jó weboldal elkészítéséhez és ezen tudásunkat minden egyes weboldal készítésénél kamatoztatjuk, tovább bővítjük.

Internet.hu

Internet.hu

Kétféleképpen kereshet magának távközlési szolgáltatást: A 'Hasonlítsa össze a szolgáltatók internet, TV, telefon ajánlatait!' című dobozban válassza ki a keresett szolgáltatást a felsoroltak közül (TV, Internet...), írja be az irányítószámát, majd kattintson a 'Keresés' gombra. A fejlécben az egyik főmenü gombra kattintva válassza ki a megfelelő szolgáltatást (pl. Internet), utána pedig a megfelelő típust (pl. ADSL). A legördülő találati lista bal oldala mellett megjelenő kis dobozba írja be az irányítószámát, hogy csak az Önnél nagy valószínűséggel elérhető díjcsomagok jelenjenek meg.

iPAGE

iPAGE

Cégünk 2001 óta nyújt az internetes megjelenés és alkalmazás terén megoldást mindenkinek, aki korrekt és olcsó áron szeretne professzionális szolgáltatást weblap tervezés, készítés, utána garanciális üzemeltetésre. Célunk komplett szolgáltatást nyújtani a domain regisztrációtól az üzemeltetésig! Igyekszünk kedvező lehetőségeket nyújtani mind a maximalista elvárásoknak, mind az egyszerűbb, olcsóbb megoldásokat keresőknek!

Jordán Print Bt.

Jordán Print Bt.

A Jordán Print Nyomdaipari Betéti Társaság 1997. óta áll ügyfelei rendelkezésére, egy Romayor ofszet nyomógéppel, valamint 2011. óta egy digitális sokszorosítóval. Teljes körű nyomdai szolgáltatásainkba névjegykártyák, nyomtatványok, szórólapok, plakátok, prospektusok, meghívók, könyvek, kiadványok, újságok tervezése és kivitelezése tartozik.

Králik és Társa Kft.

Králik és Társa Kft.

Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás, mely több éve (különböző vállalkozási formák alatt gyakorlatilag 1990 óta az IBM XT világától) sikeresen működik a logikailag sérült (az operációs rendszer által felismerhetetlenné, vagy kezelhetetlenné vált) merevlemezes háttértárolók adattartalmának visszaállítása területén. E tevékenységünket eddig a tárolási struktúrák ismerete és általunk fejlesztett rendszerprogramozási eszközök segítették. A közelmúltban (2001-es év folyamán) megteremtettük annak feltételeit, hogy fizikailag sérült merevlemezes háttértárolók megbontását igénylő feladatokat is el tudjunk végezni. Sikerült megoldanunk a digitális fotókkal ellátott dokumentálást melyet indulásunkkor tűztünk ki magunk elé.

Hirdetés
Scroll.hu

Scroll.hu

Dinamikusan fejlődő világunkban, a vállalkozás vagy üzlet sikerének kulcsa, egyre inkább a jól működő honlapon múlik. A SCROLL.HU megfelelő programozói hátteret nyújt honlapjának kivitelezésében, üzleti és egyedi igények szerint. Egy programozó által elkészített honlap előnye abban rejlik - a szerkesztői sablonok és a 'csináld magad' ingyenes weblapokkal szemben - hogy teljes mértékben egyedire szabható, mind formai, mind pedig adminisztrálhatóság, dinamizmus és működés tekintetében.

Solve

Solve

A Solve.hu egy fiatal tehetségekből álló web-fejlesztő csapat, mely csak arra vár, hogy újabb és újabb kihívások elé legyen állítva. Elveink szerint a web-fejlesztés mindenkinek jár, ezért megpróbáljuk munkánkat elérhető áron, de professzionális szinten végezni.

Tuti menü