Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénzintézetek képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Pénzintézetek - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Pénzintézetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
ATM-Automaták

ATM-Automaták

A Bankkártya.hu internetes újság a Bankkártya Kft. kiadásában jelenik meg, és a Stardust WEB szolgáltatásaival válik elérhetővé. A portál 1998 óta működik, és látja el az Olvasókat illetve a pénzügyi szolgáltatókat bankkártyával, on-line bankkal illetve ezekhez kapcsolódó hírekkel, információkkal, adatokkal. A Bankkártya Kft. és alvállalkozója, a Stardust WEB 100%-ig magyar magántulajdonban lévő, bankfüggetlen cégek.

Buda Takarék Szövetkezeti Hitelintézet

Buda Takarék Szövetkezeti Hitelintézet

Magánszemélyek számára nyitható különböző számlabetét konstrukciók kamatai, jutalékai, és a hozzájuk tartozó egyéb költségek áttekintése. Egyes korosztályok számára kedvezményes számlacsomagok ismertetése. Értékpapír jellegű betétek fix, és sávos kamatozású konstrukciói. A lekötések különböző lehetőségei.

Erste Bank

Erste Bank

Bankunk szolgáltatásai országszerte már több, mint 180 bankfiókban és közel 450 ATM-en érhetőek el. Foglaljon időpontot Interneten vagy TeleBankon keresztül! Az Erste Bank Hungary Zrt. az osztrák Erste Group tagja, mely 1997-ben, az állami tulajdonban lévő Mezőbank megvásárlásával lépett a magyar piacra. A bank 1998. október 1-jétől Erste Bank Hungary néven működik és nyújt teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat lakossági és vállalati ügyfelei számára. Magyarországi működése alatt a bank évről-évre a piaci átlagot meghaladó ütemben bővült, amelyet tovább erősített az az akvizíció, amelynek során 2004-ben az Erste Group Bank AG megvásárolta a Postabank és Takarékpénztár Rt. állami részvényeit, majd a két bankot integrálta. DUNAHARASZTI FIÓKUNK akadálymentesítve van mozgáskorlátozott ügyfeleink részére.

K&H Bank

K&H Bank

A K∓ Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K∓ Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, a nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.

OTP Bank

OTP Bank

A pénzintézet értékek megóvására tett törekvésünket szimbolizálja az OTP Bank Pénzügytörténeti Gyűjtemény működtetése, mely a bank által a hatvanas évek közepén megkezdett gyűjtőmunka eredményeként napjainkban már mintegy 30 ezer darabos pénzintézeti dokumentum-anyaggal rendelkezik.

Tuti menü