Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyák, cicák, házi kedvencek képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Kutyák, cicák, házi kedvencek - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Kutyák, cicák, házi kedvencek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Dr. Sükösd László

Dr. Sükösd László

A Dunaharaszti belvárosában lévő Mátyás Állatorvos Központot 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy hiánypótló, teljes körű állatorvosi ellátást biztosíthassunk a régióban. Hosszú évek tudatos fejlesztése után alakítottuk ki ezt a kiemelkedő színvonalú ellátást nyújtó állatorvosi rendelőt. Fő feladatunk, hogy a legmagasabb igényeknek megfelelő szakellátást lelkiismeretes munkával, és megfelelő empatikus készséggel párosítsuk. Itt nem csak az állatok gyógyulnak meg, hanem a gazdikkal is törődünk. Munkánkat nagyban segíti az ország legnagyobb klinikáin szerzett több mint 10 éves szakmai tapasztalat, a mindennapi jó kapcsolat az egyetemi kollégákkal, és a különböző szakterületekkel foglalkozó specialistákkal való szoros együttműködés. Az alapellátáson felül ortopédiai szakellátásra, bonyolult műtéti beavatkozásokra, röntgenvizsgálatokra, diszpláziaszűrésre, ortopéd-trauma műtétekre, ultrahangos vizsgálatokra is lehetőség van a rendelőben.

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Dr. Szakács Endre - Állatorvos

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak megfelelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük. Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollégához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

Fenyves-Ker Bt. - Állateledel

Fenyves-Ker Bt. - Állateledel

Cégünk története a 80'-as évek második felére nyúlik vissza. Ekkor vállalkoztunk egy állami baromfi-feldolgozó vállalat mintaboltjaként először állateledel árusításra. 1993-ban nagy váltás következett be, magán vállalkozássá alakultunk át ami 2 fővel indult. Napjainkra igen dinamikus vállalkozássá nőttük ki magunkat. Jelenleg több mint 800 négyzetméteren 6 fővel dolgozunk. Tevékenységünk nagy- és kiskereskedelmi kiszolgálásból, illetve árukiszállításból tevődik össze. Jelenleg két boltunk és egy nagykereskedésünk van Dunaharasztin.

Fenyves-Ker Bt. - Díszállat kereskedés

Fenyves-Ker Bt. - Díszállat kereskedés

Cégünk története a 80'-as évek második felére nyúlik vissza. Ekkor vállalkoztunk egy állami baromi-feldolgozó vállalat mintaboltjaként először állateledel árusításra. 1993-ban nagy váltás következett be, magán vállalkozássá alakultunk át ami 2 fővel indult. Napjainkra igen dinamikus vállalkozássá fejlődtünk. Jelenleg több mint 800 négyzetméteren 6 fővel dolgozunk. Tevékenységünk nagy- és kiskereskedelmi kiszolgálásból, illetve árukiszállításból tevődik össze. Jelenleg két boltunk és egy nagykereskedésünk van Dunaharasztin.

Fressnapf-Hungária Kft.

Fressnapf-Hungária Kft.

Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2013-ban ott tartunk, hogy 33 áruházunk van szerte az országban. A dinamikus fejlődést az tette lehetővé, hogy egyedien széles választékunk, dolgozóink elhivatottsága és nem utolsósorban kedvező áraink rövid idő alatt népszerűvé váltak vásárlóink körében. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 300 munkatársnak nyújtunk biztos megélhetést, és hogy olyasmivel foglalkozunk, amiben valóban hiszünk.

Hidegsarki kennel

Hidegsarki kennel

Amióta csak az eszemet tudom mindig is volt kutyánk, és az első saját kutyusainkat kisiskolás korunkban kaptuk meg. Így talán nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy régóta foglalkozunk kutyákkal. Az első berninket 1992 őszén vettük a Mókusvölgyi kennelből (Mókusvölgyi Elza). Ez az édes kis mackó ezután a családunk tagjává vált [és később nagy mackó lett belőle :-) ]. Ekkor már volt egy keverék kutyusunk is, és ők ketten hosszú éveken keresztül szolgáltak minket. De sajnos 2003 nyara volt az utolsó nyár az életükben, mert a 2004 tavaszát egyikük sem élte meg.

Lovely Dog - Kutyakozmetika

Lovely Dog - Kutyakozmetika

Szeretettel várjuk Dunaharaszti központjában, légkondícionált, igényesen kialakított szalonunkban a szépülni vágyó fajtatiszta és keverék kutyusokat. Magas színvonalú, szakszerű kozmetikai- és higiéniai ellátást nyújtunk az Ön kedvencének 15 éves intenzív szakmai-, kiállítói- és tenyésztői gyakorlattal. Számunkra fontos a minőség, ezért szalonunkban magas színvonalú anyagokkal /német, francia, angol/ dolgozunk. A szőr- és a bőr védelme érdekében 'Dry dog' szárítórendszert használunk. Szalonunkban igény szerint megvárhatja, illetve itt hagyhatja kedvencét.

Mátyás állatorvos központ

Mátyás állatorvos központ

A Dunaharaszti belvárosában lévő Mátyás Állatorvos Központ Rendelőt 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy hiánypótló, teljes körű állatorvosi ellátást biztosíthassunk a régióban (Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Dunavarsány, Ráckeve, Tököl, Szigetcsép, Soroksár, Budapest, Dabas, Ócsa, Kiskunlacháza). Hosszú évek tudatos fejlesztése után alakítottuk ki ezt a kiemelkedő színvonalú ellátást nyújtó állatorvosi rendelőt.

Mókusvölgyi kennel

Mókusvölgyi kennel

Kennelünk, a Mókusvölgyi kennel, 1992.-ben alakult, mikor megszületett első almunk. 1994-ben, a második alomból megtartottunk egy kis szukát. Ő Mókusvölgyi Britta. 1997-ben vásároltuk Wekerlei-Nagymedve Nikit. Inkával, mert mi is így nevezzük, igazán szép eredményeket értünk el a kiállításokon.

Hirdetés
PFOTE Sportkutya Egyesület

PFOTE Sportkutya Egyesület

2005. januárjában sikeresen befejeződtek a munkálatok és a várva várt örömmel megnyithattuk iskolánkat új környezetben.Azóta is sikeresen, rendszerint működik, azért hogy sok eredményes sport- és munkakutyások szülessenek, akiknek hobbija és célja a kutyázás és az, hogy dicsőséget szerezni barátainak, iskolájának és hazánknak.

Pitypang Magyar Vizsla Kennel

Pitypang Magyar Vizsla Kennel

Hogy kezdődött? Nekem 1965 május 25-én. Akkor voltam életem első kutyakiállításán, és rögtön résztvevőként! Az Állatkertben volt, a Pálmaház mögötti sétányon. Volt vagy száz kutya! Akkoriban Dr. Répássy Ervinné Kőrös-parti terrier kennelében lábatlankodtam kisgyerek segítőként, s utána is vagy 15 évig a terrierekről szólt az életem. A kutya meghatározta pályaválasztásomat is: állattenyésztés, agráregyetem Gödöllőn. Hogy lett ebből rövid szőrű magyar vizsla? Hát házasság útján, 1979-ben.... Ifjú házas korunkban kezdett Tamás vadászni, és ha vadászat, ahhoz vadászkutya kell - ez érthető. Na jó, legyen akkor magyar vizsla, de legyen drótszőrű és csakis szuka - ez volt a kikötésem. Erre Tamás hazaállított egy rövid szőrű kannal, Kávai Éber Komával.

Vízipók Díszállat

Vízipók Díszállat

Díszállat kereskedésünkben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. 2003 óta vagyunk nyitva a hét 6 napján a kisállat tarók, akvaristák nagy örömére, és igyekszünk mindenben a segítségükre lenni. Gyere el hozzánk és fedezd fel üzletünk kínálatát, vagy kérd bátran tanácsadásunkat! Biztos lehetsz benne, hogy segítünk!

Tuti menü