Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedés képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Közlekedés - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Közlekedés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dunaharaszti utcakereső

Dunaharaszti utcakereső

A HISZI-MAP Kft. 1990 óta a Magyar térkép készítés meghatározó szereplője. Elsőként, és azóta is egyedülállóan, a papírtérképes Megyeatlasz projekt keretében elkészítettük Magyarország összes településének belterületi, utcaszintű térképét, majd ezek alapján felépítettük a térinformatikai adatbázisunkat. Mint elsősorban adatgazda cég, a térképi és térinformatikai adatok értékesítésén kívül számos együttműködést alakítottunk ki hazai és nemzetközi térképes- és térinformatikai profilban mozgó illusztris cégekkel.

Közlekedés Busszal

Közlekedés Busszal

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja.

Közlekedés Gépjárművel

Közlekedés Gépjárművel

Mára az Internet mindennapjaink részévé vált. A számunkra fontos információk legnagyobb részéhez a világhálón keresztül jutunk hozzá. Rendkívül fontos az, hogy ezek az információk milyen gyorsan állnak rendelkezésünkre. Az Internet nyújtotta határtalan lehetőségeket kihasználva, időt és pénzt megtakarítva termékeket, szolgáltatásokat keresünk és kínálunk. Minden olyan cég, mely ezt a lehetőséget felismeri valamilyen formában képviselteti magát az Interneten. A Digitál Magyarország Kft. legfőbb célja az, hogy adatbázisunkban szerepeljen minél több hazai cég, hogy élhessenek az Internet nyújtotta lehetőségekkel, hogy könnyen rájuk találjanak és ők is megtalálják üzleti partnereiket .Így kívánjuk elérni azt, hogy minél szélesebb kínálattal találkozzanak a hozzánk látogató érdeklődők.

Közlekedés Helyi járattal

Közlekedés Helyi járattal

A Ventona-Trans Kft. 2007. márciusában alakult. Fő tevékenysége az autóbusz-személyszállítás. Társaságunk stratégiájában központi helyet foglal el, hogy versenyképes árpolitikával, vevőorientált szolgáltatással elért piaci részesedésünket megőrizzük. Saját járműparkunkat 20-100 fős városi, illetve 14-57 fős különjárati autóbuszok alkotják. Az autóbuszok kiváló műszaki és esztétikai állapota, valamint a gépkocsivezetők megjelenése tükrözi vállaltunk hitvallását.

Közlekedés HÉV-el

Közlekedés HÉV-el

A Szentlőrinci Téglagyár HÉV vonal létesítését tervezte a főváros irányába, a forgalmat a Budapest-Szentlőrinci Helyi Érdekű Vasút Rt. (BLVV) 1887-ben indította meg. A BLVV tevékenységét az 1890-es évektől a személyszállítás irányába való arányeltolódás jellemezte. 1892-ben megindulhatott a forgalom Ráckeve és Dunaharaszti között, majd 1899-ben a Budapest-Budafok Helyiérdekű Villamos Vasút Rt. (BBVV) nyitotta meg a Budapest-budafoki vonalat.

Közlekedés Vonattal

Közlekedés Vonattal

Dunaharaszti megközelítése Máv-Start közlekedési eszközeivel. Szeretettel köszöntök minden böngészőt a MÁV-START honlapján, ahol reményeink szerint minden olyan információt megtalál, ami a vasúti utazáshoz fontos lehet. Szolgáltató vállalat vagyunk, tehát elsődleges célunk az utasok elégedettségének növelése kell, hogy legyen. Ennek fontos eleme az is, hogy weblapunk látogatói gyakran visszatérjenek internetes felületünkre.

Non-Stop Taxi

Non-Stop Taxi

Taxi szolgáltatás profin és olcsón, éjjel-nappal! Hívjon bizalommal, Dunaharasztin és környékén. Személyfuvarozás,Magyarorszá gon,taxi szolgáltatás, kis csomag,virág és ajándékcsomag szállítás, jogosítvány mentés, levélkézbesítő és futárszolgálat,egyedi igényeknek megfelelő diszkrét megoldások.

Sziget-Taxi

Sziget-Taxi

A Sziget Taxi csoport 1984-ban alakult a Szigetszentmiklósi egyéni személyszállító kisiparosokból. Az alakulás csak jó indulattal mondható ki, valójában az egyes taxisok egyezséget kötöttek a Szigetszentmiklósi térség jobb taxi kiszolgálásáért. Valamennyi taxis vállalkozó megtartotta teljes önállóságát, s ez meg is maradt a mai napig. Valószínűleg így is fog maradni, mert egyetlen kollégánk sem kíván kötöttséget vállalni. Egyetlen dolog mely az így kialakult haveri kört összetartja, a megrendelők pontos és hibátlan kiszolgálása. Az alapítok, sajnos már nem dolgoznak velünk, de a mai napig (2010) barátsággal gondolunk rájuk. A Sziget Taxi az 1990 években érte fénykorát, mikor is 49 főt számlált, melyben volt tehertaxi és autómentő szolgáltatás is. Ebben az időben dolgozott egy másik csoport is a térségben a Halom Taxi, így a Szigetszentmiklós környéki taxisok száma meghaladta a 70 főt. Szükség is volt a munkájukra, mert abban az időben a taxis nem csak személyszállító volt, hanem nagyon sok kapcsolódó szolgáltatást, pl. étel-ital házhoz szállítás, virágküldés, levél, értékcikk, kiscsomag szállítást is elvégzett. Rendszeresen szállítottunk gyermekeket iskolába, óvodába, nagyon sokszor szülő nélkül is.

Tuti menü