Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dunaharaszti város információs oldala linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Dunaharaszti város információs oldala képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 390 db
 Német Nemzetiségi Tájház

Német Nemzetiségi Tájház

A sváb tájház létrehozásához megvásárolt hát az egykori német telepes részen, Alsófaluban (Altstadt) található. A házat 1924-ben Weinber Ferenc (1900-1972) kezdte el építtetni feleségével, Stöckl Máriával. Ferenc édesapja osztotta ketté a korábbi telket, így biztosítván önálló telket fiának. A jómódú család földműveléssel foglalkozott, illetve szecskavágásból éltek: a fölaprított kukoricaszárat takarmányként budapesti fuvarosoknak adták el. Két lovuk és két tehenük volt. A ház két részletben épült, a sóskúti kőből kirakott pincében 1943.IX. HÓ 20. felirat olvasható. A villanyt 1942-ben vezették be. 1948-ban egy felvidéki magyar családot telepítettek be a házba, akik a tisztaszobában, a tiszta-konyhában és a lakószobában éltek. Az eredeti tulajdonos és felesége a hátsó konyhát és a kamrát használta 1962-ig. A pincét, ahol a bor mellett a zöldséget, tejet tárolták, két részre osztották. 1924-ben született fiuk, Antal 1948 farsangján, január 27-én vette el a taksonyi származású Wagner Terézt. Házasságkötésük után - a haraszti körülmények miatt - Taksonyban telepedtek le. Wagner Teréz testvéreit Németországba telepítették ki.

4 Pro Kft.

4 Pro Kft.

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy a logójával ellátott eszköz hosszan fogja őt reklámozni. Termékskálánk mára a ruházat és a ruházati kiegészítők széles vertikuma mellet mintegy 3500-féle emblémázható kiegészítőt, valamint számos egyedi és egyben saját gyártású terméket tartalmaz.

A város honlapja

A város honlapja

Sok közérdekű információval igyekszünk tartalmas virtuális szolgáltatást nyújtani a dunaharaszti lakosoknak. Ha Ön nem városunk lakója, remélem, virtuális sétája során megismeri Dunaharasztit, és kedvet kap ahhoz, hogy ellátogasson hozzánk, így dinamikusan fejlődő településünkön hamarosan személyesen is köszönthetjük.

Ablakmentő Kft.

Ablakmentő Kft.

Cégünk tulajdonosa és műszaki vezetője Dömötör Sándor, 1998-tól 8 évig dolgozott a Velux Kft.-nél szerviztechnikus-oktatóként. Munkája során több ezer Velux ablak beépítését ellenőrizte, s legalább ennyi ablakot javított meg, több száz mintabeépítést /az ügyfélnél tartott gyakorlati oktatás az ácsok részére egy ablak beépítése közben/ végzett. Részt vett a Velux Beépítő mester listán szereplő beépítők, a termékeket forgalmazó kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában is. Ez komoly felkészülést igénylő feladat volt, hiszen hozzáértő, s felkészült szakembereknek kellett a mindennapi munkájukat segítő új és naprakész információkat adni, mesterfogásokat mutatni! Időközben műszaki szakoktatói végzettséget szerezett a Soproni Egyetemen, s ennek nagy hasznát vette munkája során. 2006-ban megalapította az Ablakmentő Kft.-t, amely az elmúlt évek során a tetőablak piac egyik ismert szereplőjévé vált. Cégünk tetőablakok, homlokzati nyílászárók és kiegészítőik cseréjével, beépítésével, javításával, karbantartásával foglalkozik. Több tetőablak és homlokzati ablakgyártó kereskedelmi és szervizpartnereként forgalmazzuk is a tetőtéri ablakokat, homlokzati nyílászárókat, rolókat, redőnyöket és szúnyoghálókat.

Acélforma Zrt.

Acélforma Zrt.

Az Acélforma ZRt. Magyarország első modern durvalemezvágó-centrumát valósította meg Dunaharasztiban. A telephely a fővárostól néhány kilométerre, a Csepeli Szabad-kikötőhöz és az M0-ás autóúthoz közel, az 51-es út 19. és 20. kilométere között található, a Dunaharaszti Déli Iparterületen. A gyártás-előkészítési tevékenységet az unió legtöbb országában már out sourcing tevékenységben végzik. Ezt a hazai gépipar részéről jelentkező igényt ismerte fel időben az Acélforma ZRt. vezetése, és döntött az unióban megszokott gyakorlat mintájára lemezek vágására, alkatrészek előállítására szakosodott durva-lemez--vágócentrum létrehozásáról. Az üzem nemcsak Magyarországon, de egész Közép-Európában is egyedülállóan komplex, jó minőségű szolgáltatásokat nyújt megrendelői részére. Cégünk a legkorszerűbb lézer, plazma- és lángvágó berendezésekkel felszerelt, közel 23 ezer négyzetméteres, az európai gyártási színvonalnak megfelelő ipari csarnokban végzi tevékenységét.

ÁCS-I Autós Kft.

ÁCS-I Autós Kft.

Cégünk 1988 óta van jelen az autósszakmában. Tevékenységünket gépi autómosással kezdtük, majd ezzel párhuzamosan folyamatosan fejlődött az autóalkatrész és kenőanyag kereskedelem is. Jelenleg 13 munkatárssal, 2 telephelyen, Dömsödön és Dunaharasztiban várjuk régi és új Ügyfeleinket. Fő profilunk tehát az autóalkatrész kereskedelem (teher- és személyautó) kiegészítve kenőanyag és akkumulátorforgalmazással.

Adamcsik Nóra

Adamcsik Nóra

Bár mindent szívesen megépítek,az igazi kedvencem az extra vagány hosszú körmök!!! Minél színesebb,mintásabb annál jobban élvezem a'munkát'!! Fontosnak tartom hogy 'haladjunk a korral'ezért próbálok minél több továbbképzésen részt venni!Várom minden kedves érdeklődő hívását!!! Pedikűrt és lábköröm díszítést is vállalok!!! Nálam egy szalonköröm elkészítési ideje 2 és fél 3 óra,nem csapom össze a munkámat 1 óra alatt,de a türelmedért cserébe mindent megteszek azért hogy tartós (4-5 hét)és szép körmökkel távozz!!

Adóreform Kft.

Adóreform Kft.

Fő szolgáltatásunk elsősorban számviteli szolgáltatás , bér és TB ügyintézés, melyet általában folyamatos szerződés alapján látunk el. Eseti jelleggel az év végi adóbevallások és eseti adótanács iránt felmerülő igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Aktuális időjárás

Aktuális időjárás

Magyarország időjárása a METEOPROG hírportálon, előrejelzési térképek, meteogrammok, táblázatok segítségével van megadva, több mint 15000 városra, többek között 174 Magyarországi városra, különböző modellek segítségével meghatározva azt. Számítógépes modellezés az Ukrajnai ökológiai és vízügyi központban (UÖVK történik, melynek szakemberei a Csernobili katasztrófa óta nagyméretű projekteken dolgoznak a környezet matematikai modellezésén az EU, USA és Oroszország vezető tudományos központjaival együttműködve.

Hirdetés
Alarm & Automatic System Kft

Alarm & Automatic System Kft

Az Alarm ∓Automatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően. Számos cégnél, intézménynél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy értjük a dolgunkat. Lelkiismeretes és precíz munkánknak köszönhetően, a közel 4000 ügyfelünk között nem kevés nemzetközileg is jól ismert cég és intézmény is megtalálható. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Cégünk 2001-es alapítása óta dinamikusan és töretlenül fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk a szakmának. Ennek is köszönhetően 2007 tavaszán beköltözhettünk új üzletházunkba, ahol a tágas raktár és irodák mellett kényelmes parkolással várjuk ügyfeleinket. Légkondicionált bemutató termünkben szinte minden általunk forgalmazott berendezés működés közben is megtekinthető és kipróbálható. Jól felkészült munkatársaink szakmai tanácsokkal segítik Önt a választásban.

Alarm & Automatic System Kft.

Alarm & Automatic System Kft.

A minőségi garázskapuk jól szigetelik a hőt, így jelenősen csökkentik a fűtésszámlát. Egy precízen legyártott garázskapu csendesen és könnyedén nyitható és zárható. Magas minőségű alapanyagokból készül, és megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak is. A biztonságos garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású. A garázskapuk alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, de kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is. Egy ilyen garázskaput biztonságosan használhat és megbízhatóan működik télen - nyáron. Fontos, hogy a garázskapu könnyen kezelhető legyen, és csak minimális karbantartást igényeljen. A minőségi garázskapuk masszív felépítése keményen ellenáll a betörőknek.

All4dent fogászat

All4dent fogászat

A fogfehérítő eljárások napjainkban egyre népszerűbbek. Ez részben az esztétikai fogászat fejlődésének, illetve annak a világszerte megfigyelhető trendnek köszönhető, hogy napjainkban az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy fogaik ne csak egészségesek, de fehérek is legyenek. A mai modern fehérítőanyagok használatával mindez végre elérhetővé vált, ráadásul biztonságos és hatékony módon.

Állások Dunaharasztin - Careerjet

Állások Dunaharasztin - Careerjet

A Careerjet egy keresőmotor, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a felhasználó az interneten meghirdetett állásajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon. A világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék. Az állásajánlatokat azonban nem a Careerjet hirdeti meg, azaz Önt a hirdetést eredetileg megjelentető weboldalra irányítjuk át. Így a Careerjet alapvetően a hirdetők weboldalának látogatottságát növeli. A Careerjet álláskereső portál több mint 90 országban működik 28 különböző nyelvre lefordított független webfelületen.

Állásportál - Több tízezer állás

Állásportál - Több tízezer állás

Elindult az egyik legjobban kereshető Állásgyűjtő oldal több tízezer állással ÁllásPortál néven. A munkaügyi szakmai tartalmáról ismert HR portál elindította állásgyűjtő oldalát, hogy a szakmunkástól a kutatókig, az álláskeresők nagyobb eséllyel találják meg álmaik állását. Hogy hol találsz állást? Hát az ÁllásPortál oldalán. Az oldal folyamatosan frissülő álláslehetőségei közül válogathatsz. 2017. augusztusában már közel 25 ezer állás érhető el az ÁllásPortál oldalán. Nézz be és válogass kedvedre.

Andrásik 2001 Építőipari Kft.

Andrásik 2001 Építőipari Kft.

A céget magyar természetes személyek (magánszemélyek) alapították 2001-ben. A tulajdonosok köre az alapítás óta nem változott. Az Andrásik 2001 Kft. alapítása előtt a tulajdonosok évek óta más cégek felelős gazdasági és műszaki vezetőjeként azonos profillal eredményesen tevékenykedtek. Cégünk profilja elsősorban építőipari és épületgépészeti kivitelezés.

Anna Esküvői Ruhakölcsönző

Anna Esküvői Ruhakölcsönző

A menyasszonyi ruha divatjában az európai igényekhez igazodó francia, olasz és spanyol tervezők álmodják meg a modelleket, melyekhez kedvező árak párosulnak. Szalonunkban folyamatosan bővülő kínálatunkból mindenki kiválaszthatja az egyéniségéhez legjobban illő modellt. Kiegészítőink széles választéka mellett, lehetőséget nyújtunk egyedi tervezésű kalapok fátylak (egyéb kiegészítők) megrendelésére. Kézzel készített egyedi kalapjaink, olasz tervezők munkái. Célom a menyasszonyok teljes körű kiszolgálása, egyéni igényeikhez, elképzeléseikhez igazodva. Fedezze fel Ön is az Anna Szalon gyönyörű esküvői ruháit, válassza ki amelyik elvarázsolja, s amelyben élete 'nagy napján' tündökölhet.

Ashihara Karate

Ashihara Karate

A Kisdunamenti Ashihara Karate és Szabadidős Sport Közhasznú Egyesület (Dragon Force Team) elnöke és vezető edzője Csurkáné Döcsakovszky Mária. 1975-ben születtem, s azóta Dunaharasztin élek. Az általános és középiskolát Dunaharasztin végeztem, majd Egerben az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán szereztem első diplomámat, Budapesten a Rendőrtiszti Főiskolán pedig a másodikat. 1994. óta rendőrtisztként dolgozom bűnügyi szakterületen. 1990-ben kezdtem karatézni, akkor még az abban az időben népszerű Kyokushinkai Karatét tanultam 10 évig. 2000-ben ismerkedtem meg Sensei Hartyányi Attilával, a magyarországi Ashihara Karate meghonosítójával, s rajta keresztül az Ashihara Karatéval. Lenyűgözött a stílus hatékonysága, ezért belekezdtem a tanulásába.

Tuti menü