Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanok, ingatlanközvetítők képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Ingatlanok, ingatlanközvetítők - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Ingatlanok, ingatlanközvetítők
Keresés
Találatok száma - 10 db
Csigaház Ingatlaniroda

Csigaház Ingatlaniroda

Irodám több mint 15 éve foglalkozik ingatlanok közvetítésével, bérbeadásával és hivatalos értékbecsléssel teljes körű ügyvédi háttérrel. Értékesítési terület: Dunaharaszti, Taksony, Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Délegyháza, Szigethalom, Alsónémedi és ezek környéke. Ingatlan típusok: új építésű családi házak, családi házak, lakások, építési telkek, szántók, nyaralók, kiadó lakások, kiadó ipari ingatlanok stb.

Csombók ELAN Ingatlan Iroda

Csombók ELAN Ingatlan Iroda

Nemcsak külsőleg, hanem tartalmilag is bővültünk: ingatlankeresőnk jól átlátható, egyértelmű lett... Ingatlanjainkat akár több helyen is fellelheti honlapunkon: a keresés-szűrő segítségével, illetve ingatlanjainkat kategorizáltuk. Külön menüpontban találja kiemelt hirdetéseinket: ezek a csak nálunk fellelhető, reális áron kínált ingatlanok. Rövidtávú terveink közé tartózik a kategória menü bővítése: kifejezetten a speciális kétgenerációs, ill. vízparti ingatlanok összegyűjtése. A fejlécben található kapcsolat menüpontban pedig már térképen is megjelöltük két irodánk elérhetőségét. Szolgáltatásaink sora is bővült, erről szintén a fejlécben található, azonos nevű menüpontban tájékozódhat.

Golgota lakópark

Golgota lakópark

A Golgota lakópark Dunaharaszti kertváros hangulatos családi házas övezetében , Budapesttől mindössze 4km-re épül. A friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet, a csendes kis utcák és a remek kirándulásokat ígérő erdők elsősorban a nyugodt életet kedvelőknek teremti meg az otthon, és a munka utáni megnyugvás lehetőségét. Jelenleg még kedvezményes bevezető áron köthet szerződést! Látogasson el helyszíni irodánkba és győződjön meg személyesen a környék előnyeiről!

Ingatlan.com

Ingatlan.com

Az ingatlan.com 1997-ben bejegyzett domainnév, ma Magyarország piacvezető ingatlanhirdetési portáljának a neve. A cég az ingatlanpiac szereplőinek (magánszemélyek, ingatlanközvetítők, ingatlanfejlesztők, üzleti ingatlannal rendelkezők) nyújt világszínvonalú internetes szolgáltatásokat, ingatlanközvetítéssel nem foglalkozik. Az internetes üzlet növekedésével együtt a cég is dinamikusan fejlődik, jelen pillanatban több mint 60 fős fiatal csapat fejleszti és üzemelteti a portált, szolgálja ki az ügyfeleket. A cég további fejlődéséhez folyamatosan keresi a kreatív, jól képzett, és nem sablonosan gondolkozó munkatársakat, akik hosszú távon kívánnak egy sikeres csapat tagjai lenni.

ingatlan1.hu

ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlanhirdetési-portálja. A látogatók száma folyamatosan emelkedik köszönhetően az egyszerű és felhasználóbarát kezelhetőségnek és a kedvező hirdetési feltételeknek.

Ingatlannet.hu

Ingatlannet.hu

Cégünk meghatározó terméke a 2000 óta üzemelő Ingatlannet.hu, Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanhirdető- és keresőportálja. Jelenleg több mint 240 000 ingatlanhirdetéssel és 180 000 regisztrált felhasználóval (melyből 3 200 ingatlanközvetítő) Magyarországon a piacvezetők között vagyunk jelen. Oldalunkon egyre több szolgáltatással igyekszünk segíteni Önöket annak érdekében, hogy mind ingatlankeresőként, mind hirdetőként hasznos oldalra találjanak bennünk. Szolgáltatásaink minőségét fiatal és rátermett csapatunk hozzáértése és kitartó munkája garantálja. A szakmában eltöltött évek során egyre nagyobb tapasztalatra teszünk szert ügyfélkapcsolati és informatikai területeken egyaránt, mely tudást minden esetben az Önök elképzeléseinek megvalósítására használunk.

Leéb & Fia Ingatlaniroda

Leéb & Fia Ingatlaniroda

Cégünk - mint a térség első ingatlanközvetítője - 1994-ben betéti társaságként alakult meg, kizárólag helyi (Dunaharaszti) ingatlanokat forgalmazva. Felismervén a növekvő piaci igényt az agglomerációban lévő zöldövezeti lakó- és kereskedelmi/szolgáltató ingatlanokra, cégünk egyre szélesítette működési területét előbb csak a szomszédos-, később már távolabbi településekre is. Az évek során nemcsak a működési területünk, hanem a szolgáltatásaink köre is bővült. A közvetítés mellé társult a hivatalos értékbecslés, ingatlanok felújítása is. A társaság 1999-ben alakult Kft-vé 1,5 majd 3 milliós alaptőkével, és új, képzett munkatársakkal, akik szakirányú végzettségük folytán az ingatlan mind műszaki- mind jogi helyzetéről kellőképpen tájékoztatni tudták az ügyfeleket.

Liget lakópark

Liget lakópark

A Liget lakópark Dunaharaszti kertváros hangulatos családi házas övezetében, Budapesttől mindössze 4km-re épül. A friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet, a csendes kis utcák és a remek kirándulásokat igérő erdők elsősorban a nyugodt életet kedvelőknek teremti meg az otthon, és a munka utáni megnyugvás lehetőségét. Jelenleg még kedvezményes bevezető áron köthet szerződést! Látogasson el helyszíni irodánkba és győződjön meg személyesen a környék előnyeiről!

Park Avenue Kft.

Park Avenue Kft.

Csapatunkat profi szakemberekből választottuk, akik az ingatlanvásárlás teljes ügyintézésében rendelkezésére állnak. Valamint különös figyelmet fordítunk a folyamatos továbbképzésekre is, ezáltal Önnek a legjobb szolgáltatást nyújtva. Az elsőtől az utolsó lépésig segítőkész, barátságos munkatársakkal léphet kapcsolatba egy kellemes, igényesen kialakított, családias irodában. Mindez egy helyen történik, amellyel időt és pénzt spórolunk Önnek. Cégünk a piacon egyedülálló szolgáltatói rendszert alakított ki. Ezáltal teljes körű segítséget nyújtunk, ezzel minden szempontból megkönnyítve az ügyintézést.

Hirdetés
Végrehajtás alatt lévő ingatlanok

Végrehajtás alatt lévő ingatlanok

E weboldal üzemeltetőjeként köszönöm a türelmét és megértését mindazoknak, akiknek akaratomon kívül, bármilyen hátrányt okoztam. Sajnos a szerettemért folytatott küzdelem tragikus módon lezárult. Még egy kis türelmet kérek, hogy elbúcsúzhassam. Márciustól azonban újra hívható lesz az oldalon feltüntetett telefonszám. Folyatjuk a fejlesztéseket, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani Önöknek.

Tuti menü