Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok, Személyes oldalak képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Fórumok, Személyes oldalak - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Fórumok, Személyes oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Baba-Mama fórum

Baba-Mama fórum

Itt mindent meg tudtok beszélni, aktuális, kérdéseket, problémákat. Segíteni tudjátok egymást, hol, merre mi... stb. Minden anyuka számára, aki babát vár, vagy már meglévő gyermekeivel kapcsolatban akarja gondolatait megosztani.

Boros Pál személyes honlapja

Boros Pál személyes honlapja

Ezeken az oldalakon leírást találhatsz rólam, családomról, barátaimról, volt munkatársaimról. Meg- nézheted kedvenc képeimet, valamint megtalálod az elérhetőségeimet. Mivel nemrég 40 éves lettem, elhatároztam, hogy megosztom mindenkivel életem eddigi és jövőbeni fontos, kellemes eseményeit. Több barátomnak készítettem már weboldalt, így arra gondoltam, most már eljött az idő, hogy a sajátomat is létrehozzam.

Cseh Amanda és Cseh Petra

Cseh Amanda és Cseh Petra

Ez a honlap azért készült, hogy legyen egy központ, ahol megoszthatjuk egymással a családi eseményekről szóló, illetve a velünk kapcsolatos híreket és információkat, fényképeinket, meg minden egyebet, amit úgy gondoltunk, hogy közzétételre érdemes. Kérlek tartsd tiszteletben az oldalt és annak tartalmát! Reméljük élvezetes perceket okozunk minden kedves látogatónknak! Egyenlőre nincs fent túl sok kép, de folyamatosan bővítjük képtárainkat. Köszönjük, hogy elolvastad ezt a kis levelet, jó nézelődést kívánunk!

Dunaharasztiak, beszélgessünk!

Dunaharasztiak, beszélgessünk!

Minden Dunaharasztin lakó és csevegni szerető embert várok ide, bármilyen témában. Segítsünk egymásnak a hétköznapokban. Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.

Felföldi Szabolcs

Felföldi Szabolcs

1977. július 3.-án születtem Orosházán. Orosházától teljesen nem váltam el, hiszen minden évben visszajárunk meglátogatni az ott lévő barátainkat. Dunaharasztin Lakom, és ott is nőttem fel. Hunyadi János általános iskolában kijártam a kötelező 8 osztályt, majd középiskolai tanulmányaimat Szigetszentmiklóson a Csonka János ipari szakközép és szakmunkásképző iskolában folytattam autószerelői szakon. 8 éves koromban kezdtem el sportolni. Először shotokan karate, judo, majd 10 éves koromtól kezdtem birkózni, édesapám, Felföldi Sándor nyomdokában, aki többszörös Magyar Bajnok, válogatott, nemzetközi bajnok volt birkózásban, kinek emlékversenyét a mai napig megrendezik Orosházán.

Horváth Jenő képviselőjelölt

Horváth Jenő képviselőjelölt

Választókerületem képviselőjeként úgy érzem, a mai világban fontos, hogy az Interneten keresztül is tájékoztassam szavazóimat és lakótársaimat az eddigi elvégzett munkámról, a jövőbeni feladatokról, tervekről. Számomra fontos a tájékoztatás mellett, hogy honlapom segítségével jobban megismerjenek a dunaharaszti emberek, szavazókerületem új és régi lakótársai. Ezért gondoltam, hogy a médiának ezt a lehetőségét kihasználva az információk minél hamarabb eljussanak Önökhöz, tájékoztatva lakókörzetünk fejlődéséről és történéseiről.

Index fórum

Index fórum

Mi történik a városunkban? Közöljük egymással az eseményeket, hogy mindenkihez eljuthasson a hír. Hívjuk fel a figyelmet új eseményekre, majd számoljunk be annak eredményéről. Minden ami Dunaharasztival kapcsolatos, itt történt, történik.

Sakkozók fóruma

Sakkozók fóruma

A gépi sakkról általában sokféleképpen vélekednek, negatív és pozitív értelemben egyaránt. De ne felejtsük el, hogy ez a technika a sakkot népszerűsíti. Egy ilyen sakk-automata feloldhatja egy magányos ember életének egyhangúságát, fáradhatatlan és türelmes agy-edzőgépként partnere gyermeknek és öregnek egyaránt.

Tuti menü