Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség, egészségügy képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Egészség, egészségügy - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Egészség, egészségügy
Keresés
Találatok száma - 21 db
All4dent fogászat

All4dent fogászat

A fogfehérítő eljárások napjainkban egyre népszerűbbek. Ez részben az esztétikai fogászat fejlődésének, illetve annak a világszerte megfigyelhető trendnek köszönhető, hogy napjainkban az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy fogaik ne csak egészségesek, de fehérek is legyenek. A mai modern fehérítőanyagok használatával mindez végre elérhetővé vált, ráadásul biztonságos és hatékony módon.

Boros Ágnes gyógytestnevelő

Boros Ágnes gyógytestnevelő

Emberemlékezet óta a Föld lakosságának jó része érintett az elhízásból adódó és narancsbőr által előidézett egészségügyi és esztétikai hátrányok néha kellemetlen hatásaitól. A túlzott táplálékbevitel (kalóriában mért), az egészségügyi hormon- és anyagcserezavarok, illetve a nem megfelelő életmód (mozgáshiány) miatt kialakult túlsúly és narancsbőr elváltozások megszüntetésére rengeteg kozmetikai és egyéb masszázstechnikai eljárást dolgoztak már ki a szakemberek és a kozmetikusok. kezelés hatását!

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Lehetőség van általános bőrgyógyászati diagnosztikára, klasszikus kezelésekre. Az allergiás bőrpróbákat is leolvassuk.. A páciensek többségét így Dunaharasztiban el tudjuk látni, de egyes speciális kezeléseket csak soroksári és ferencvárosi rendelésünkön tudunk elvégezni

Christina Optika

Christina Optika

Látásunk életünk során folyamatosan változik. Optikusaink folyamatosan figyelemmel kísérik a szemének állapotában végbemenő változásokat, és minden alkalommal a legmegfelelőbb szemüveget, kontaktlencsét ajánlják Önnek. Vállaljuk, hogy a gyermekkori látásproblémáktól kezdődően az időskori gondokig segítünk Önnek és figyelemmel követjük szeme egészségi állapotának változását. Kellemes környezetben szakértelemmel és kedvességgel várja minden vásárlóját a Christina Optika. Minden igényt kielégítő keret és lencse választék és ami a legfontosabb, hogy minden korosztálynak és igénynek megfelelő árak várják vásárlóinkat.

Csillagfény Gyógyközpont

Csillagfény Gyógyközpont

Természetgyógyászati rendelőnk 2009. decemberében kezdte meg működését, és azóta igyekszünk a Dunaharasztin és a környező településen élőknek olyan szolgáltatást nyújtani, amivel hozzájárulhatunk egészségük megőrzéséhez. Célunk egy olyan természetes gyógymódokat alkalmazó intézmény működtetése, ahol lelkiismeretesen, a legjobb tudásunk szerint elvégzett munkánk gyümölcseként egyre több egészséges és boldog ember legyen környezetünkben.

Dental-Duett Kft.

Dental-Duett Kft.

Fogorvosi Magánrendelés - fogászat - Dunaharaszti - Alsónémedi - Taksony Fogászati kezeléseink: fogfehérítés; fogeltávolítás; fogtömés; fogpótlás; fogszabályozás; implantáció (műgyökér beültetés) ; fogkő-eltávolítás; szájsebészet; gyökérkezelés; esztétikai fogászat.

Dr. Szalmay Gábor

Dr. Szalmay Gábor

Gyermekek és felnőttek fül-orr-gégészeti vizsgálatát végezzük rendelőinkben, várakozási idő nélkül. A fül-orr-gégészeti szakvizsgálat mellett allergiavizsgálatot, rákszűrést, szűrő hallásvizsgálatot, radio-frekvenciás horkolásgátlást és kisebb műtéti beavatkozásokat végzünk. Teljes körű fül- orr- gégészeti ellátással, szükség esetén gyógyszeres, illetve műtéti terápiával várjuk kedves betegeink jelentkezését. A várakozási idő csökkentésére telefonos időpont egyeztetés lehetséges.

EPK Hajnalcsillag Rehabilitációs Otthona

EPK Hajnalcsillag Rehabilitációs Otthona

Intézményünk szenvedélybeteg (alkohol-, drog- és gyógyszerfüggő, valamint politoxikomán) nők rehabilitációját végzi. Az otthon fenntartója az Evangéliumi Pünkösdi Közösség. Rehabilitációs otthon lévén lakóinknak nem pusztán ellátást akarunk biztosítani. Célunk az, hogy a rehabilitációban részt vevő személy kigyógyuljon szenvedélybetegségéből, és felismerje: szemlélet- és életváltozásra van szüksége ahhoz, hogy egészségesen visszatérjen a családba, a társadalomba. Bár intézményünk keresztény szemléletű, a jelentkezőtől semmiféle vallásos előéletet nem igénylünk.

Farkas fogászat

Farkas fogászat

Rendelőink a legkorszerűbb eszközökkel felszerel, csúcsminőségű berendezések és anyagok állnak rendelkezésre. A felhasznál fogászati anyagokat a világ élvonalába tartozó gyártóktól szerezzük be. Szakembereink rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi továbbképzéseken, így naprakész modern ismeretekkel állnak pácienseink rendelkezésére.

Hirdetés
Gyógyszertárak a városban

Gyógyszertárak a városban

A keresővel könnyen megtalálhatja a tartózkodási helyéhez legközelebb eső gyógyszertárat. Az ügyeletes patikák esetében az ügyeleti rend gyakori változása miatt célszerű a megadott telefonszámon ellenőrizni a gyógyszertár nyitva tartását, mielőtt valóban útnak indulna.

Hadobás Márta

Hadobás Márta

Nevem Hadobás Márta 2007 óta élek Dunaharasztin. Egészségügyi főiskolán 1998-ban diplomát szereztem gyógytornász szakon. Országos Baleseti Intézetben kezdtem el dolgozni, majd 2001 és 2002 évben Németországban dolgoztam gyógytornászként. A praxis vezetője Siegfried Breitenbach a német triatlonválogatott fizioterapeutája. Itt komoly sportrehabilitációs tudásra tettem szert. 2002-ben az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet paraplég osztályán gerincvelősérültekkel foglalkoztam. 2006-ban megszületett gyermekem. 2007 óta foglalkozom elsősorban csecsemő és kisgyermek rehabilitációjával, habilitációjával.

Jógaoktatás, légzésterápia

Jógaoktatás, légzésterápia

'A jóga nem a feledés homályába tűnt ősi mítosz, hanem jelenünk legfontosabb öröksége. A jelenkor alapvető szükségelte és a holnap kultúrája.' A jóga a legősibb utak egyike, mintegy 5000 éves tudomány és életfilozófia, melynek segítségével helyreállítható lényünk harmóniája, Egészsége. A jóga maga szankszrít szó, jelentése egység, egyensúly, harmónia. Egységet, egyensúlyt és harmóniát teremteni belső világunkban ( a test, a lélek és a szellem között). A jógára vonatkozó első írásos utalások még a védikus korból maradtak fenn (ie. 1200-500). És még barlangrajzok is igazolják korai keletkezését. Amikor India britt gyarmattá vált, akkor vált ismertté nyugaton is. A hatha jóga az európai ember számára könnyen követhető, könnyen gyakorolható rendszer. A fizikai testtartás jógarendszerének is nevezik.

Kineziológia

Kineziológia

Karl Erika vagyok. 1973. augusztus 1-jén születtem. Amióta az eszemet tudom, az utamat keresem. Anyai nagyanyám sokat vigyázott rám kisgyermekként, imádtam vele lenni (bár meglehetősen szigorú volt velem, valahogy ösztönösen vonzódtam lényéhez, ittam a szavait). Az ő konzervatív életszemléletével a tarsolyomban, 18 évesen indultam útnak a családom jelentette üvegbúra menedékéből. Nagyanyám saját meséivel volt teli a tarisznya, amelyeket olyan értékek megőrzésének és továbbörökítésének céljával cipeltem, amelyek olyan időkben termettek, mint a II. világháború... A családról, hűségről, becsületről, kitartásról, Istenről szóltak a valódibbnál is valódibb mesék - a háború borzalmai közepette.

MedSound Audiológiai szakrendelő

MedSound Audiológiai szakrendelő

Országos kereskedelmi hálózatunk és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink biztosítják, hogy Ön mindig a hallásának megfelelő, legideálisabb hallásgondozáshoz és hallásjavító eszközhöz jusson hozzá. Minden munkatársunk célja, hogy az előbb említett háttérrel kiugróan színvonalas, minden esetben a piaci igényeknek és a színvonalas betegellátásnak megfelelő tevékenységet végezzen. Mindehhez segítséget nyújt cégünk rugalmassága, dinamizmusa, és a piackutatások során szerzett információs hátterünk is.

Natura Biobolt

Natura Biobolt

Nagyon egyszerű módszerekkel is hozzásegíthetjük testünket a gyógyuláshoz, mégis a legtöbben a bonyolult orvosi kezeléseket választják, még akkor is amikor az már vagy még nem indokolt. Az persze mindenképp számít a gyógyulás szempontjából, hogy melyiket gyógyulási módszert hisszük igaznak, mert mint egy placebó mindenképp az fog jobban segíteni, amiben hiszünk és nem az, amit elutasítva magunkra erőszakolunk. Viszont amit ebben választhatunk: hogy megismerünk új módszereket és alapigazságokat amik beépülve az életünkbe, új meggyőződéseket hozhatnak és kevesebb terheléssel járnak szervezetünkre, sőt még a gyógyulás is felgyorsul. A Natura Bioboltban széles választékát találhatja mindazoknak a termékeknek, melyek segítenek megőrizni vagy visszaadni az egészségét.

Orchidea Gondozó otthon

Orchidea Gondozó otthon

Az Orchidea Gondozóotthon Budapesthez egészen közel, annak déli határánál, Dunaharaszti városában 2002 januárja óta működik. A több épületből álló intézményt nagy virágos gondozott park veszi körül. A gondozóotthonban egy és kétágyas szobákban 36 + 14 gondozott elhelyezésére van lehetőség. A szobák berendezését igyekeztünk otthonossá, barátságossá, ízlésesen berendezetté tenni. Az Orchidea Otthonban a nap 24 órájában szakképzett nővérek teljesítenek szolgálatot.

Sóvirág sószoba

Sóvirág sószoba

Sószobánkat a Himalájából származó kristálysóból építettük. Ezen a területen a nyomási viszonyok olyan erősek voltak a hegytömbök kialakulásánál, hogy tökéletes rendezettségű kristályrácsok jöttek létre, 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazva. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok életfontosságú negatív ionokat adnak le a szoba levegőjének. A túltengésben lévő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A sótégla által leadott, belélegzett negatív töltésű ionok kedvezően hatnak egészségünkre, és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára pozitív hatással vannak. A negatív töltésű ionok lelkileg támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében. Csökkentik a vér koleszterinszintjét és ezáltal a vérnyomást és a szív megterhelését is.

Tuti menü