Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek, Vállalkozások képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Cégek, Vállalkozások - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Cégek, Vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 73 db
Ablakmentő Kft.

Ablakmentő Kft.

Cégünk tulajdonosa és műszaki vezetője Dömötör Sándor, 1998-tól 8 évig dolgozott a Velux Kft.-nél szerviztechnikus-oktatóként. Munkája során több ezer Velux ablak beépítését ellenőrizte, s legalább ennyi ablakot javított meg, több száz mintabeépítést /az ügyfélnél tartott gyakorlati oktatás az ácsok részére egy ablak beépítése közben/ végzett. Részt vett a Velux Beépítő mester listán szereplő beépítők, a termékeket forgalmazó kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában is. Ez komoly felkészülést igénylő feladat volt, hiszen hozzáértő, s felkészült szakembereknek kellett a mindennapi munkájukat segítő új és naprakész információkat adni, mesterfogásokat mutatni! Időközben műszaki szakoktatói végzettséget szerezett a Soproni Egyetemen, s ennek nagy hasznát vette munkája során. 2006-ban megalapította az Ablakmentő Kft.-t, amely az elmúlt évek során a tetőablak piac egyik ismert szereplőjévé vált. Cégünk tetőablakok, homlokzati nyílászárók és kiegészítőik cseréjével, beépítésével, javításával, karbantartásával foglalkozik. Több tetőablak és homlokzati ablakgyártó kereskedelmi és szervizpartnereként forgalmazzuk is a tetőtéri ablakokat, homlokzati nyílászárókat, rolókat, redőnyöket és szúnyoghálókat.

Acélforma Zrt.

Acélforma Zrt.

Az Acélforma ZRt. Magyarország első modern durvalemezvágó-centrumát valósította meg Dunaharasztiban. A telephely a fővárostól néhány kilométerre, a Csepeli Szabad-kikötőhöz és az M0-ás autóúthoz közel, az 51-es út 19. és 20. kilométere között található, a Dunaharaszti Déli Iparterületen. A gyártás-előkészítési tevékenységet az unió legtöbb országában már out sourcing tevékenységben végzik. Ezt a hazai gépipar részéről jelentkező igényt ismerte fel időben az Acélforma ZRt. vezetése, és döntött az unióban megszokott gyakorlat mintájára lemezek vágására, alkatrészek előállítására szakosodott durva-lemez--vágócentrum létrehozásáról. Az üzem nemcsak Magyarországon, de egész Közép-Európában is egyedülállóan komplex, jó minőségű szolgáltatásokat nyújt megrendelői részére. Cégünk a legkorszerűbb lézer, plazma- és lángvágó berendezésekkel felszerelt, közel 23 ezer négyzetméteres, az európai gyártási színvonalnak megfelelő ipari csarnokban végzi tevékenységét.

Alarm & Automatic System Kft

Alarm & Automatic System Kft

Az Alarm ∓Automatic System Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely teljes körű szolgáltatást kínál Önnek, a kaputechnika, a biztonságtechnika, a nyílászárók és a klímatechnika területén, a lakossági és az ipari igényeknek is megfelelően. Számos cégnél, intézménynél és családi háznál volt alkalmunk megmutatni, hogy értjük a dolgunkat. Lelkiismeretes és precíz munkánknak köszönhetően, a közel 4000 ügyfelünk között nem kevés nemzetközileg is jól ismert cég és intézmény is megtalálható. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Cégünk 2001-es alapítása óta dinamikusan és töretlenül fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk a szakmának. Ennek is köszönhetően 2007 tavaszán beköltözhettünk új üzletházunkba, ahol a tágas raktár és irodák mellett kényelmes parkolással várjuk ügyfeleinket. Légkondicionált bemutató termünkben szinte minden általunk forgalmazott berendezés működés közben is megtekinthető és kipróbálható. Jól felkészült munkatársaink szakmai tanácsokkal segítik Önt a választásban.

Andrásik 2001 Építőipari Kft.

Andrásik 2001 Építőipari Kft.

A céget magyar természetes személyek (magánszemélyek) alapították 2001-ben. A tulajdonosok köre az alapítás óta nem változott. Az Andrásik 2001 Kft. alapítása előtt a tulajdonosok évek óta más cégek felelős gazdasági és műszaki vezetőjeként azonos profillal eredményesen tevékenykedtek. Cégünk profilja elsősorban építőipari és épületgépészeti kivitelezés.

Avasalat Kft.

Avasalat Kft.

Bútoripari vasalatok, szerelvények, épületvasalatok, lakkok, pácok és faipari ragasztók kis és nagykereskedelme. Häfele termékek széles választéka, világítás, konyhatechnika. Minden, ami egy bútorhoz szükséges. A Jaf Holz Ungarn Kft partnere.

AxFlow Kft.

AxFlow Kft.

Az AxFlow Csoport - az Axel Johnson csoport tagja - mint cégek egész Európára kiterjedő hálózata folyadékkezelési problémák megoldását kínálja a feldolgozóipar számára, ide értve egyebek között a vegyipart, a petrolkémiai ipart, a szennyvízkezelést, az élelmiszer- és italgyártást, a gyógyszergyártást, a papír- és csomagolóanyag-előállítást, a kozmetikai ipart, a textil-, a kerámia- és a festékgyártást, valamint az erőműveket.

Banner Batterien Hungária Kft.

Banner Batterien Hungária Kft.

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.

Bimbó J. Ferenc burkóló

Bimbó J. Ferenc burkóló

Bemutatkozáskor mások azt a sablont követik, hogy felsorolják azokat a dolgokat, amik alátámasztják munkájuk hozzáértését. Ön szerint az elvégzett iskolákból az eddigi munkahelyekből lehet következtetni a burkoló munka során tanúsított precizitásra? Olyan burkoló vagyok, aki máshogy látja a világot, mint ahogy máshogy állok a burkolás munkákhoz is. Minden egyes munkát magaménak érezve készítek, így mindig van benne valami többlet az elkészített alkotásokban, ami elnyeri ügyfeleim tetszését. Állandóan fejlesztem és sokrétűvé teszem ismereteimet, ezzel is új ötletekkel gazdagítva munkámat. Nem iszom, nem dohányzom és a munkába olyan mélyen belemerülök, hogy sokszor észre sem veszem, hogy már este van.

Blademetal Kft.

Blademetal Kft.

Vállalkozásunk hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, és szállítással foglalkozik. Jelentős mennyiségű újrahasznosítható hulladékforgalmazásunkkal a hulladékpiacon meghatározó szerepet töltünk be. Cégünk központi telephelye Dunaharasztiban, az Ipari Parkban található. Telephelyünk 4.000 m2 alapterületű, ami a megfelelő környezetvédelmi előírások szerint lett kialakítva. Itt végezzük az anyagok és a hulladékok tárolását, válogatását, darabolását, bálázását kiszállításra történő előkészítését. Műszaki fejlesztésekkel, új beruházásokkal folyamatosan korszerűsítjük eszközeinket, építjük, alakítjuk telephelyünket. Az EU normákat követve a hulladékok kezelésére, feldolgozására környezetbarát eljárásokat vezetünk be.

Hirdetés
Böhler Kereskedelmi Kft.

Böhler Kereskedelmi Kft.

Célunk, hogy vevőink részére teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Acéltermékeinket nem csupán méretre vágjuk, hanem az Ön igénye szerint megmunkált (mart vagy köszörült) kivitelben szállítjuk. Az Ön által elkészített szerszámokat vákuum-hőkezeléssel, plazma-nitridálással tesszük tökéletessé. Hegesztési feladatához nem csupán terméket, hanem megoldást is kínálunk. Vásárlással és műszaki tanácsadással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Válassza Ön is komplex szolgáltatásunkat! Ezáltal elkerülhetővé válik a szükségtelen bosszúság, valamint pénzt és időt takaríthat meg.

CityPark Kft.

CityPark Kft.

A vállalkozás működésének alapjait 1979-ben az alapító tulajdonos Nagy István fektette le, a cég acélszerkezet építő és reklámberendezés gyártó üzletágának kialakításával géplakatos mesterként, jelenleg tulajdonosi és tanácsadói szerepkörben tevékenykedik. Jelenlegi gazdasági formájában 1999 óta működik, profilja építőipari generál kivitelezés, acélszerkezet-, és reklámberendezés gyártás. A teljes egészében magyar vállalkozás vezetését Nagy István cégtulajdonos (1948) és ifj. Nagy István (1980) cégtulajdonos, ügyvezető látják el. Jelenleg a cég ügyvezetői és műszaki vezetői teendőit Ifj. Nagy István végzi.

Coca-Cola HBC Kft.

Coca-Cola HBC Kft.

125 év nem olyan nagy idő, mégis rengeteg minden történt. Nem csak a világon, de vállalatunk és a Coca-Cola történetében is. Dr. John Stith Pemberton atlantai patikus találmánya a világ egyik legismertebb kifejezésévé vált, a Föld szinte minden országában megfordult. A II. Világháborúban az amerikai katonák, majd a nyolcvanas évektől az űrhajósok kedvenc útitársa volt.

Contireg Kft.

Contireg Kft.

Cégünk 1992-ben alakult kizárólag belföldi magánszemélyek részvételével. Az ipari mérés- szabályozás és vezérléstechnika területén több évtizedes tapasztalatra alapozva teljesítjük vállalt feladatainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a felhasználói igényeket minden esetben az adott körülményekhez igazodó legmegfelelőbb műszaki színvonalon elégítsük ki. Az eltelt évek alatt cégünk családi vállalkozássá alakult át. Tevékenységeink közül a projektvezetést, tervezést, szoftverfejlesztést, gyártást, üzembe helyezést és szerelésvezetést helyeztük előtérbe és erősítettük meg. A fővállalkozási tevékenységhez kötődő összetett feladatokat a különböző szakági területeken működő megbízható partnereink közreműködésével oldjuk meg. Társaságunk a Magyar Biogáz Egyesület tagja.

ControlSystem Bt.

ControlSystem Bt.

A Controlsystem Bt. tevékenysége: CNC marógépek, CNC megmunkáló központok értékesítése, szerelése, karbantartása, felújítása és telepítése. Mint a Takisawa (CNC esztrega), Akira Seiki (CNC megmunkáló központ, Chevalier,(CNC megmunkálók és köszörűgépek)cégek képviselője, kizárólagos magyarországi kereskedelmi és szerviz képviseletet látunk el. Fő szakirányunk a kis és közepes munkadarabok megmunkálására alkalmas, csúcstechnológiájú, precíziós megmunkáló központok, maró gépek, esztergagépek, karusszel esztergák és hosszesztergák, portálmarók és CNC köszörűk értékesítése, szervizelése és felújítása.

Cooptech Kft.

Cooptech Kft.

Társaságunkat 1992-ben hoztuk létre. A szerelő csapat 1983 és 86 között alakult ki, akkor még a Dózsa Ipari Szövetkezet Technológiai Szerelő Ágazatában, majd létrejött a Cooptech BT, végül 1992-től Kft. formában folytatjuk tevékenységünket. A vállalkozás megalapításakor szinte csak általános technológiai szerelési tevékenységet látott el. A piaci igények azonban kikényszeríttették a továbblépést, egyrészt az egyre igényesebb szerelési tevékenység, másrészt az ehhez nyújtott komplex szolgáltatások biztosítása területén. Ma már rutinszerűen végezzük a legnagyobb kihívást jelentő élelmiszer-ipari és gyógyszeripari projektek különleges nemzetközi követelményeinek megfelelő saválló acélokból készülő rendszereinek tervezését, gyártását, installációját, üzembe helyezését és minőségi bizonylatolását. Ennek a magas színvonalú műszaki szolgáltatásnak ellátásához az utóbbi évek során jelentősen fejlesztettük eszközparkunkat, valamint mérnök és műszaki szakembergárdánkat.

Cooptim Ipari Kft.

Cooptim Ipari Kft.

Az elmúlt évtizedekben a Cooptim Ipari Kft tevékenysége a hegesztéstechnika két meghatározó területéhez kötődik. Hegesztőgépgyártáshoz huzaltoló-mechanikákat és alkatrészeket készítünk, hazai piacon hegesztőanyagokat és eszközöket kis- és nagykereskedelmi formában értékesítünk. Vállalkozásunk kezdetben különféle mechanikai alkatrészeket gyártott. Az első generációs tolómechanikák 1983-ban készültek el. Exportra 1985-töl szállítunk. Ma a Cooptim Ipari Kft. világszerte a huzaltoló mechanikák egyik legnagyobb és legismertebb gyártója. Szabadalmakkal is védett termékeink a világ 45 országában több mint 150 partnerhez jutnak el és kerülnek rendszeresen kiállításra az európai, amerikai és ázsiai szakvásárokon.

Csillaghajó Kft.

Csillaghajó Kft.

Legfőbb szolgáltatásunk a könyvelés és az ehhez kapcsolódó feladatok precíz elvégzése, de emellett nagy hangsúlyt helyezünk rá, hogy vállalkozásbarát tanácsokat nyújtsunk önnek - akkor, amikor szüksége van rá, és úgy, hogy az a lehető legelőnyösebb legyen az ön és cége számára. Elsődleges célunk, hogy felmerülő kérdéseire szakszerű problémamegoldó válaszokat kapjon. Mi a Csillaghajó Könyvelő Irodában úgy gondoljuk, hogy a könyvelő feladata nem csupán a könyvelés és bérszámfejtés, stb. elvégzése, hanem az ügyfél érdekeit legjobban szolgáló adóoptimalizálási és egyéb szakmai tanácsok nyújtása is. Folyamatos kapcsolattartás megléte esetén javaslatainkkal megerősítjük cége pénzügyi helyzetét. Számunkra minden ügyfél egyformán fontos. Alapelvünk, hogy aki bennünket bíz meg a könyvelés elvégzésével, az megfelelő, színvonalas, teljes körű szolgáltatást kapjon cserébe. Könyvelő irodánk fő tevékenysége: cégek és egyéni vállalkozók könyvelése, bérszámfejtés, adótanácsadás.

Tuti menü