Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áruházláncok képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Áruházláncok - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Áruházláncok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Dunaharaszti - Aldi

Dunaharaszti - Aldi

Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink.

Dunaharaszti - Deichmann

Dunaharaszti - Deichmann

Jó minőségű, divatos cipők kedvező áron minden célcsoportnak. Ezekkel az elvekkel érte el a Deichmann jellegzetes pozícióját Magyarországon és külföldön. A siker kulcsa nem titok: az üzletek sokaságából adódik a megrendelési mennyiség, amelyek ebben az üzletágban egyedülálló. Így árkedvezmények és szinergiaeffektusok alakulnak ki, amelyeket szívesen továbbítunk vásárlóinknak. A Deichmann-csoport világszerte 156 millió pár cipőt adott el 2011-ben. A pénzkeresés és a terjeszkedés a tulajdonosnak nem saját érdeke. A Deichmann vállalati eszményképe a következő: A vállalatnak az embereket kell szolgálnia. Ezzel elsősorban a vásárlókra gondolunk, de azokra a munkatársakra is, akiket emberséges vezetési stílussal irányítunk, ahogyan szállítóinkat is. Ez a jó ügyfélszolgálat alapja. Ezen kívül: a gazdasági siker lehetővé teszi, hogy a vállalat három kontinensen támogasson segélyprojekteket.

Dunaharaszti - Diego

Dunaharaszti - Diego

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A DIEGO mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában összesen 125 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

Dunaharaszti - Drogerie Markt Kft.

Dunaharaszti - Drogerie Markt Kft.

Az 1970-es évek elején Németországban a liberalizált kereskedelmi jogszabályok lehetővé tették drogéria jellegű cikkek önkiszolgáló rendszerben történő kiszolgálását és a hatósági, rögzített árak felszabadítását. Götz Werner - elismert sportoló és szakképzett drogéria kereskedő - megérezvén az új piaci szabályzók adta lehetőségeket elhatározta, hogy egyedi arculattal rendelkező, önkiszolgáló jellegű drogéria üzlethálózatot hoz létre. Mivel önerőből nem tudta volna finanszírozni a költségeket Günter Lehmann személyében olyan üzletemberre lelt, aki - fantáziát látva Werner úr ötletében - anyagi támogatást nyújtott.

Dunaharaszti - Jysk

Dunaharaszti - Jysk

Az otthon felszereléséhez mindent árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc alapítója és tulajdonosa a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat. Larsen 1979-ben nagyratörő tervekkel nyitotta meg első, ma is működő boltját Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, de azt ő sem gondolta volna, hogy üzlete ilyen gyors növekedésnek indul. Egymás után több sikeres JYSK Sengetøjslager (2001-ig ezt a nevet viselték az áruházak) is nyílt Dánia különböző pontjain, mígnem Larsen 1984-ben a szomszédos Németországban megnyitotta első külföldi boltját.

Dunaharaszti - Lidl

Dunaharaszti - Lidl

Az élelmiszer-kereskedelmi hálózatként működő vállalat, amely az erőteljes expanziónak köszönhetően Európában és határain túl is eredményesen fejlődik. A Lidl alapítása a 30-as évekre nyúlik vissza Németországba. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, mikor első logisztikai központját és 12 üzletét is megnyitotta. Mára már országszerte 153 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több, mint 3500 dolgozója van. Az elmúlt néhány évben a diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatok között átvette a vezető szerepet és az első 10 között szerepel az üzletláncok rangsorában is (napi fogyasztási cikkek kis- és nagykereskedelmében). A Lidl az 1400-at is meghaladó termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai Lidl áruház polcain is megtalálható.

Dunaharaszti - Spar

Dunaharaszti - Spar

Az üzleteinkben nyújtott széles választék, kedvező árak és sokoldalú szolgáltatások mellett vásárlóink részére az élelmiszer-biztonság és az egészségtudatosság termén is intenzív felvilágosító munkát végzünk. Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózataként a vállalati felelősségvállalás jegyében számos kulturális és karitatív akció lebonyolítását vállaltuk fel.

Dunaharaszti - Tesco

Dunaharaszti - Tesco

A Tesco-Global Áruházak Zrt. Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. 1994-ben kezdtük meg működésünket az országban, s azóta több mint száz településen, 211 áruházzal vagyunk jelen. 24 ezer munkavállalót alkalmazunk, ezzel az ország legnagyobb privát foglalkoztatója vagyunk. 2010-ig évente több mint 1500 új munkahelyet teremtettünk. Bruttó árbevételünk a 2010/2011-es üzleti évben 666,5 milliárd forint volt, ebben az évben összesen 70,5 milliárd adót fizettünk be, ezzel az ötödik legnagyobb adóbefizetők vagyunk az országban. Adókedvezményben és állami támogatásban eddig soha nem részesültünk.

Üzletek Dunaharasztin

Üzletek Dunaharasztin

Dunaharaszti városának üzleteit összefogó információs oldalunk a jövőt hozza el Önnek! Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat. Mi segítünk abban, hogy az Ön üzletéről a megfelelő minőségű és tartalmú információ eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben! Alapvető filozófiánk, hogy a munkánkkal elégedett ügyfél az internetes megoldások széles körét biztosan és hatékonyan használhassa fel saját üzleti céljai érdekében!

Tuti menü