Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu
részletek »

Sport - Dunaharaszti város információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: dunaharaszti.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ashihara Karate

Ashihara Karate

A Kisdunamenti Ashihara Karate és Szabadidős Sport Közhasznú Egyesület (Dragon Force Team) elnöke és vezető edzője Csurkáné Döcsakovszky Mária. 1975-ben születtem, s azóta Dunaharasztin élek. Az általános és középiskolát Dunaharasztin végeztem, majd Egerben az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán szereztem első diplomámat, Budapesten a Rendőrtiszti Főiskolán pedig a másodikat. 1994. óta rendőrtisztként dolgozom bűnügyi szakterületen. 1990-ben kezdtem karatézni, akkor még az abban az időben népszerű Kyokushinkai Karatét tanultam 10 évig. 2000-ben ismerkedtem meg Sensei Hartyányi Attilával, a magyarországi Ashihara Karate meghonosítójával, s rajta keresztül az Ashihara Karatéval. Lenyűgözött a stílus hatékonysága, ezért belekezdtem a tanulásába.

ATS Sport Kft.

ATS Sport Kft.

Üdvözöljük a ATS tenisz centrum pályafoglalási honlapján. Jöjjön el, és győződjön meg arról, hogy nálunk minőséget kap. Az oldalon a regisztrált ügyfeleink foglalhatnak teniszpályát. Regisztrálni személyesen tud az üzletünkben. Nyáron három salakos pályán, télen fedett szigetelt sátorban várjuk kedves vendégeinket. Minden tenisszel kapcsolatos terméket, tesztütőket a pályán lévő üzletünkből azonnal rendelkezésére tudunk bocsátani, a klub helységünkben egy ital társaságában átbeszélheti a pályán történteket, családias hangulatban. Gyermekek, és felnőttek részére egyaránt biztosítunk, pályát, edzőt, magán- illetve csoportos tanfolyamokon. A csoportos edzésekről érdeklődhet személyesen, vagy telefonon az edzőinknél. Play and Stay oktatás 5 éves kortól. Télen sí és snowboard javítás, kölcsönzés.

Csiri-biri torna

Csiri-biri torna

A Csiri-biri mozgásfejlesztő torna egy olyan 40 perces dalolós, mondókázós, örömteli foglalkozás, ahol gyermeked a hétköznapitól eltérő mozgásformákkal és mozgásfejlesztő eszközökkel ismerkedhet meg. A Csiri-biri torna a Magyar Szabadalmi Hivatal védjegylajstromában a 203 648 sorszámon bejegyzett védjegy. Foglalkozásaink 2005 óta látogathatóak. A foglalkozás tematikáját igyekeztem úgy kidolgozni, hogy egy visszahúzódó, bátortalan gyermek érdeklődése és figyelme is lehetőleg már a foglalkozás első részében felébredjen. Foglalkozásainkon csak nagyon ritkán de többnyire egyáltalán nem látni a sarokban ücsörgő, passzív, visszahúzódó, megszeppent gyerkőcöket, hiszen ki tud ellenállni az önfeledt szaladgálásnak, a buborékok látványának, színes, égig röppenő kislabdáknak, szivárványos ejtőernyőnknek, izgalmas mozgásfejlesztő eszközöknek, vagy éppen egy selymesen simogató varázspálcának?

Dunaharaszti focicsapat

Dunaharaszti focicsapat

Ha egy vagy több focimeccs eredményét keresed, ha gólokat akarsz látni, ha focirajongó vagy, ha egyetlen csapatért vagy oda, ha szeretnéd megmérettetni magad egy tippjátékban, a legjobb helyen jársz. Böngészd honlapunk, ahol megtalálod a nemzetközi kupaküzdelmek, számtalan bajnokság és kupa mérkőzéseit, tippelhetsz a jövő meccseinek eredményeire, vagy megtekintheted, mi hogyan tippeltünk. Jelöld be kedvenc focicsapataid, és iratkozz fel, hogy ne maradj le azok meccseiről. Ha van véleményed egy konkrét focimeccsről, egy bajnokságról, egy csapatról vagy egy játékosról, vagy bármiről, ami foci, szólj hozzá a fórumokhoz!

Dunaharaszti MTK

Dunaharaszti MTK

A Dunaharaszti Munkás Testedző Kör közel száz esztendeje alatt számtalan sportszerető embernek biztosított sportolási lehetőséget. Akár aktív sportolóként, akár amatőrként kíván valaki - akár Ön is - csatlakozni a klubhoz, szívesen látja a tíz szakosztály bármelyike korra nemre való tekintet nélkül. Az egyesület a versenysport mellett nagy hangsúlyt fektet az egészségre nevelésre és az egészség megőrzésre is. Ennek egyik legszórakoztatóbb eszköze a sport. Az utánpótlás területén elsősorban a labdarúgás az, amely a legnagyobb tömegbázissal rendelkezik. A kölyök, a serdülő, az ifjúsági és a felnőtt csapat mellett ott kergetik a labdát az öregfiúk is. A vízi-sport szakosztály nem folytat kimondottan versenyszerű tevékenységet. Hajói bárkinek a rendelkezésére állnak. A szakosztály vezetői pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jelentkezők minél hamarabb elsajátítsák a különböző hajóosztályok irányításának titkát, és utána különböző túrákon vehessenek részt a természetben. Az asztalitenisz szakosztály kitárja kapuit mindazok előtt, akik szórakozásból kívánnak az edzéseken részt venni. De ha valaki versenyző szeretne lenni, az csatlakozhat a szakosztály munkájához.

Dunaharaszti vízisípálya

Dunaharaszti vízisípálya

A Dunaharaszti vízisípálya az Universum Camping területén, (Lon.19.11 E, Lat 47.341 N,) egy 15 hektáros tavon épült fel. A négy oszlopos, 824 méter hosszú pálya egyszerre 9 síelő vontatására képes. Sebessége 0-58 km/ó között tizedes pontossággal változtatható. Ezen képessége miatt bármilyen verseny megrendezésére alkalmas. Napközben leggyakrabban 30 km/ó-val működik, de igény esetén a sebesség változtatható. A pályát bárki használhatja, aki tud úszni. Lehetőség van páros lécet, tányért, monósít, térddeszkát, trükksít használni. Ezek használata és a mentőmellény ingyenes! Természetesen wakeboardozni is lehet, hiszen mind a kezdők, mind a haladók számára tudunk deszkát biztosítani, amelyekkel a kezdeti lépéseket valamint az első ugrásokat is meg lehet tanulni!

Dunaharszti Sportpálya

Dunaharszti Sportpálya

Dunaharaszti MTK Dunaharaszti MTK A Dunaharaszti Munkás Testedző Kör közel száz esztendeje alatt számtalan sportszerető embernek biztosított sportolási lehetőséget. Akár aktív sportolóként, akár amatőrként kíván valaki - akár Ön is - csatlakozni a klubhoz, szívesen látja a tíz szakosztály bármelyike korra nemre való tekintet nélkül. Az egyesület a versenysport mellett nagy hangsúlyt fektet az egészségre nevelésre és az egészség megőrzésre is. Ennek egyik legszórakoztatóbb eszköze a sport. Az utánpótlás területén elsősorban a labdarúgás az, amely a legnagyobb tömegbázissal rendelkezik. A kölyök, a serdülő, az ifjúsági és a felnőtt csapat mellett ott kergetik a labdát az öregfiúk is. A vízi-sport szakosztály nem folytat kimondottan versenyszerű tevékenységet. Hajói bárkinek a rendelkezésére állnak. A szakosztály vezetői pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jelentkezők minél hamarabb elsajátítsák a különböző hajóosztályok irányításának titkát, és utána különböző túrákon vehessenek részt a természetben. Az asztalitenisz szakosztály kitárja kapuit mindazok előtt, akik szórakozásból kívánnak az edzéseken részt venni. De ha valaki versenyző szeretne lenni, az csatlakozhat a szakosztály munkájához.

Goju-Ryu Karate Sportegyesület

Goju-Ryu Karate Sportegyesület

A Dunahararaszti Goju-Ryu Karate Sportegyesület 2001. őszén kezdte el tevékenységét, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Kezdetben a Magyarországi Goju-Ryu Karate-Do Szövetség klubjaként működtünk, majd 2006-ban lettünk hivatalosan is bejegyzett társadalmi szervezet. Szervezetünk alapvetően a goju-ryu karate stílus oktatásával foglalkozik, azonban eltökélt célja, hogy minél többeket a sportolás útjára vezessen és a karatén keresztül lehetőséget biztosítson minden korosztály számára a mozgásra, illetve megmutatni, hogy a karate tökéletes megoldást kínál bárki számára, hogy testi, lelki és szellemi kondícióját javítsa.

Kick-Box

Kick-Box

Egyesületünk 1983-ban alakult, alapítói Gnyálin István és dr. Veres Attila, a sportág válogatott versenyzői voltak. Az ő irányításukkal Tökölön és Szigetszentmiklóson indult meg a szakmai munka. A 80-as évek divatsportjának számító irányzat Tökölön és Szigetszentmiklóson is gyorsan hódított. Az első időszak szakmai célja közé tartozott a sportág megismertetése és megszerettetése. Sportrendezvényeken és beszámolókon mindenki meglepődött a magyar bajnoki címek és nemzetközi szintű csapat létrehozását célul tűző alapító mester tervein. Ezeknek a céloknak teljesítéséhez nagy utánpótlás bázisra volt szükség és egy olyan széleskörű szakmai alap letételére, ami hosszútávon biztosítja az egyesület eredményességét.

Hirdetés
Mannheim Squash Club

Mannheim Squash Club

A HardSteppers tánccsoport 2007 februárjában jött létre, és 2011 elején alakult egyesületté. A csapat vezetője, az egyesület elnöke, 9 éves kora óta foglalkozik a tánccal, és régi álma volt, hogy egyszer egy saját tánccsapatot tudhasson maga mögött.

Mustang Lovas Club

Mustang Lovas Club

Ha kell egy hely ahol megtanulhatsz mindent a lovaglásról, ha egészségesebb, erősebb szeretnél lenni, hogy jobban teljesíts az iskolában, a munkahelyeden, ha szeretnél akár versenyezni is, ha szereted a természetet, az erdő és a vízpart csodáit gyere el megújult lovardánkba, és mindent megtudhatsz, mindent megtanulhatsz képzett lovasoktatóinktól. Gyerekek részére a pónilovagoltatás, a lovas táborok, kézműves foglalkozások kínálnak lehetőséget az aktív szórakozáshoz. Ha szeretnél egy olyan helyet ahol a lovad is jól érzi magát, lovardánkban bértartásra is van megoldás. Szülinapi partik, névnapi bulik, családi rendezvények, csapatépítő tréningek rendezésére is kiváló helyszín jól megközelíthető, vízparti lovasclubunk. De akár esküvőik lebonyolításában is segítségetekre leszünk.

Tuti menü